Sfârșit de vară plin de noutăți la ELVILA

Pentru ELVILA, unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul producției și comercializării mobilei din România, finalul verii lui 2019 înseamnă îmbogățirea portofoliului cu piese noi de mobilier.

Special realizate în contextul participării la diferite târguri de mobilă, ori al listarii în cadrul unor platforme online binecunoscute, special destinate sectorului home&deco, noile produse marca ELVILA sunt realizate la aceleași standarde de calitate cu care publicul este obișnuit, diferențele fiind vizibile în special la nivel de diversitate a finisajelor utilizate, al varietății țesăturilor și stofelor și al mecanismelor de extindere a canapelelor.

”Nu întâmplător am considerat de bun augur să ne mărim portofoliul cu produse noi, la acest final de vară. În prima jumătate a lunii septembrie, vom participa la celebrul târg de mobilă BIFE-SIM, desfășurat la Romexpo, prilej cu care dorim să-i surprindem pe cei care ne cunosc cu piese de mobilier moderne destinate living-ului precum biblioteci, măsuțe de cafea, colțare, bufete, fotolii, mese extensibile etc.

Pe cei care nu ne cunosc îi așteptăm cu drag la stand pentru a le povesti despre noi. Punctez de asemenea prezența online cu produse noi cu ajutorul unor retaileri renumiți din sectorul DYI/Home&Deco , dar despre acest aspect vom reveni cu mai multe detalii peste câteva luni”, a declarat Iuliana Lupu, Specialist Marketing, ELVILA.

Cu o experiență de aproape 30 de ani în producția de mobilier, ELVILA este unul dintre jucătorii activi din industria mobilei, preocupat constant de introducrerea de noutăți în portofoliu. De asemenea, în această primăvară, ELVILA a lansat serviciile complete de mobilier la comandă ce presupun consultanţă, măsurători, producţie şi montaj pentru mobilier personalizat.

”Aplecarea spre adăugarea constantă în colecție de produse noi ne determină să ne mărim numărul furnizorilor cu care colaborăm și pe care-i alegem având mereu în minte că nu trebuie să facem rabat de la calitate. Standardele de calitate înalte, stabilite astfel, ne ajută în selectarea celor mai potriviți parteneri. De altfel, vizitatorii noștri online sunt primii care observă diversitatea la nivel de furnizori. Sigur, preponderent, tot ce vedeți expus când ne treceți pragul showroom-urilor poartă semnătură muncii desfășurate de colegii noștri din cele 3 fabrici”, ne-a mai declarat Iuliana Lupu.

Multe dintre noile produse ELVILA se integrează perfect stilului modern de amenajare, agreat în special de tineri

”Nu în ultimul rând, recomandăm tuturor celor interesați să între periodic în rubrica noastră de noutăți de pe www.elvila.ro sau dacă preferă mai degrabă să se deplaseze în showroom-uri să întrebe consultanții de vânzări de produsele recent introduse pentru a putea realiza o redecorare interioară cât mai în ton cu noile tendințe’‘, a completat Iuliana Lupu.

Câteva dintre noutățile pe care vă încurajăm să le analizați atent:

Bufetul Malaga – parte integrantă din setul pentru sufragerie omonim, se distinge printr-un design modern, dominat de linii drepte. Suficient de spațios pentru a permite ascunderea mai multor obiecte de interior, de ochii curioșilor. Finisajul din stejar sonoma și alb permite asortarea cu ușurință a acestuia atât cu tonuri din aceeași paletă cromatică, cât și cu nuanțe contrastante cu scopul de a rupe monotonia.

Fotoliul Oliver – acel produs de mobilier care pare să le aibă pe toate. Este confortabil, din materiale componente de calitate precum lemnul masiv despre care știm că reprezintă etalonul când vine vorba de rezistență în timp. În plus, poate fi comandat pe mai multe variante de stofă. Se potrivește de minune în living în completarea unui colțar, a unei canapele fixe, dar și ca element de sine-stătător destinat relaxării. De asemenea, dacă ții la mediul înconjurător, achiziționând acest produs, faci o investiție eco-friendly, fotoliul având picioarele finisate cu lacuri și baituri pe baza de apă.

 

Colțarul extensibil Feeling  – un produs care impresionează prin ușurința cu care se extinde, printr-o ladă de depozitare spațioasă și prin faptul că, odată deschis, creează o suprafață generoasă de dormit. Colțarul vine însoțit de 6 perne decorative de spătar, incluse în prețul produsului și se poate comanda într-o multitudine de variante de stofe uni sau în diverse combinații. Se integrează perfect în vecinătatea unei măsuțe de cafea dreptunghiulare.

Mobilă sufragerie Torino – ansamblu compus dintr-un bufet cu 2 uși, 2 vitrine, o comodă TV, o masă fixă și 4 scaune. Cu excepția scaunelor, componentele setului sunt realizate în construcție demontabilă, ceea ce le face ușor transportabile. De asemenea, componenetele ansamblului sunt și versatile, în sensul că pot fi folosite pentru diverse alte amenajări. Ideale pentru adepții stilului clasic. Dacă ești atras doar de unele dintre componentele acestui stil, le poți comanda fără probleme și separat.

Mobilă dormitor TEODORA alb – ansamblu care se distinge în primul rând prin rezistență și clasicismul conferit de elementele din lemn masiv. Compus dintr-un pat, 2 noptiere, o comodă, un dulap foarte  încăpător și o ramă de oglindă, acest ansamblu pe finisaj alb creează impresia de spațiu mai mare în dormitor. În plus, albul relaxează privitorul, stare pe care de altfel ne-o și dorim când intrăm în dormitor.

Colțar extensibil NOVA 3B stofă – produs nou-introdus în colecția ELVILA, ideal atât pentru iubitorii stilului modern, cât și pentru cei ai stilului clasic. După extindere, rezultă un spațios și generos loc de dormit. Vine accesorizat din fabrică cu 5 perne decorative și se poate comanda într-o varietate de culori. Poate fi livrat în maximum 30 de zile de la plasarea comenzii.

Masă RONDELL extensibilă – realizată în construcție demontabilă, această masă poate fi  amplasată în living, după cum la fel de bine se poate poziționa și într-o bucătărie sau pe o terasă acoperită. Se poate comanda în variantele: sonoma cu alb, sonoma, alb sau însoțită de 4 scaune tapițate cu piele ecologică.

ELVILA

ELVILA, una dintre principalele mărci din domeniul producției și comercializării mobilei din România, este prezență în casele românilor si ale strainilor de aproape 30 de ani. În prezent, ELVILA deține un număr de 12 magazine proprii în Iași, București, Bacău, Ploiești, Cluj-Napoca, Alexandria, Focșani, Botoșani, Brad, Mizil, Constanța și Beius, dar produsele ELVILA se pot achiziționa și de la distribuitorii din județele Alba, Arad, Brăila, Brașov, Vrancea, Vaslui, Sibiu, Satu-Mare, Argeș, Caraș-Severin, Neamț, Suceava, Gorj și Maramureș.

Produsele marca ELVILA pot fi vizualizate și comandate și prin intermediul propriului magazin online www.elvila.ro.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *