Magazinele bauMax din Suceava şi Bacău au intrat în proces de transformare

Magazinele bauMax din Suceava şi Bacău au intrat în proces de transformare în magazine LEROY MERLIN. Astfel, unitatea din Suceava a fost închisă pentru renovare pe 31 decembrie 2015, iar cea din Bacău a fost închisă pentru renovare pe 13 februarie 2016. Au mai rămas încă 3 unităţi bauMax de transformat: Craiova, Iaşi şi Timişoara.

Magazinele bauMaxDupă un proces de transformare de aproximativ 3 luni, magazinele se vor redeschide sub brandul LEROY MERLIN. Bugetul mediu pentru transformarea unui magazin bauMax într-un magazin LEROY MERLIN este de 1 – 1,5 milioane de euro. Până la finalul lui septembrie 2016, LEROY MERLIN va transforma toate magazinele bauMAX achiziţionate.

Astfel, au mai rămas încă 3 unităti bauMax de transformat: Craiova, Iaşi şi Timişoara. Magazinul bauMax din Piteşti a fost închis definitiv din cauza poziţionării sale. „Este posibil să mai închidem şi alte magazine foste bauMax, pe baza aceleiaşi motivaţii, dar în acest moment nu vă pot spune care sunt. Este vorba de unul sau cel mult două magazine”, a precizat Frederic Lamy, Directorul General Leroy Merlin Romania.

Credem că CEO LEROY MERLIN România s-a referit la magazinul bauMax din Craiova care nu va mai fi redeschis, în oraş existând deja o unitate funcţională construita de la zero.

Personalul bauMax continuă să lucreze în noile magazine LEROY MERLIN. Mai mult, se angajează personal nou:

„Magazinele bauMax au, în medie, 30 – 40 de oameni angajaţi, în fiecare magazin, iar schema noastră de angajaţi prevede un număr de 100 de oameni pentru fiecare magazin LEROY MERLIN. Deci, la magazinele deja transformate şi redeschise am angajat personal nou,” a declarat Frederic Lamy. „Planurile LEROY MERLIN România pentru 2016 includ recrutarea a încă 600 de angajaţi, ce se vor alătura celor peste 1.000 de angajaţi înregistraţi la ora actuală,” a declarat Frederic Lamy.

Începând cu 11 martie, când se va deschide magazinul LEROY MERLIN de la Târgu Mureş, în România vor funcţiona 11 unităţi LEROY MERLIN (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe B-dul Griviţei Nr.1L, două magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 și pe B-dul Aurel Vlaicu 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr, un magazin în Constanța pe B-dul Aurel Vlaicu nr. 207 si cel menţionat, în Târgu Mureş).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), Home&Deco, Home&Garden, mobilier şi materiale de construcţii,

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *