LEROY MERLIN va deschide pe 11 martie un magazin la Târgu Mureş

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 11 martie 2016 cel de-al 11-lea magazin din rețeaua proprie în orașul Târgu Mureș, consolidându-și în acest fel prezența în Transilvania.

14Noul magazin, care dispune încă de la deschidere de peste 28.000 de produse, este situat in cadrul Promenada Mall pe strada Gheorghe Doja, nr. 243 și  se întinde pe o suprafață de 14.000 mp.

În plus, LEROY MERLIN este singurul magazin de bricolaj care pune la dispoziția clienților săi un Drive-In de 4.000 mp care facilitează cumpărăturile voluminoase: clientul intră cu mașina, încarcă marfă direct în mașină și plătește la casele special amenajate.

Noul magazin LEROY MERLIN Târgu Mureş propune clienților săi atât produse de calitate la prețuri mici pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cât și servicii de livrare expres, retur, rambursare de 2x diferența, serviciul post vânzare, finanțare, debitare lemn, mixare vopsea, închiriere sau încercare unelte.

O echipă de aproximativ 100 de angajați oferă locuitorilor din Târgu Mureș și din împrejurimi consiliere specializată pentru achiziționarea produselor de la raft, propun soluții adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client, pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii.

Mărţişoare magice de la Flanco

Magazinul LEROY MERLIN din Târgu Mureș va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 08:00 – 21:00 și duminica între orele 09:00 – 20:00.

Magazinul LEROY MERLIN din Târgu Mureș este cel de-al cincilea magazin din rețeaua noastră în zona Transilvaniei. Alături de Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov consider că Mureșul își merită locul printre cele mai dinamice județe din punct de vedere economic, social și cultural din această regiune a țării, cu o dinamică remarcabilă în ultimii 5 ani. LEROY MERLIN își propune să devină un punct de reper pe piața de bricolaj din România și un partener de încredere pe termen lung, mereu prezent și atent la nevoile clienților săi”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

„Deschidem noul magazin LEROY MERLIN cu promisiunea de a fi alături de locuitorii din Târgu Mureș și din județ oridecâteori este nevoie de consultanță pentru proiectele de amenajare pe care le au în derulare. Vom oferi întotdeauna produse de calitate la prețuri mici și vom aprecia mereu opiniile şi sfaturile  clienţilor noştri pentru a le oferi exact produsele de care au nevoie la preţuri mici”, a declarat Levente Ilyés, directorul magazinului LEROY MERLIN Târgu Mureș.

În prezent, în România funcţionează 10 magazine LEROY MERLIN (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe B-dul Griviţei Nr.1L, două magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 și pe B-dul Aurel Vlaicu 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr, un magazin în Constanța pe B-dul Aurel Vlaicu nr. 207).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), Home&Deco, Home&Garden, mobilier şi materiale de construcţii,

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *