Leroy Merlin redeschide toate magazinele, mai puțin cel din Suceava

Leroy Merlin, al doilea jucător de pe piața locală de DIY, va redeschide toate magazinele sale din țară, începând cu data de 8 aprilie, mai puțin magazinul din Suceava, pentru care nu este disponibil nici serviciul Rezervă și Ridică. Leroy Merlin introduce serviciul de comezi telefonice cu ridicare din magazine. Serviciul Rezervă și Ridică rămâne disponibil.

„Dragi, clienți,

De pe 8 aprilie 2020, toate magazinele noastre din țară, excepție făcând magazinul nostru din Suceava, vor fi deschise, în condiții de maximă siguranță, atât pentru colegii noștri cât și pentru voi.

Am luat această decizie datorită numărului mare de solicitări, cât și pentru a asigura bunul mers al business-ului, păstrarea tuturor colegilor și a echipelor de lucru!

Programul de funcționare magazine este 08:00 – 18:00 și ridicare comenzi “Rezervă și Ridică” până la 19:00.

Vă rugăm să urmați cu strictețe regulile de siguranță pentru o bună desfășurare a activităților în magazine!”reprezentanții Leroy Merlin România.

Leroy Merlin a închis temporar toate magazinele din țară, începând din 23 martie 2020, după care a decis să redeschidă 11 magazine din 17, și anume acele magazine care nu sunt situate în centre comerciale, iar începând cu data de 8 aprilie, Leroy Merlin va redeschide toate magazinele sale din țară, mai puțin magazinul din Suceava.

Leroy Merlin introduce serviciul de comezi telefonice cu ridicare din magazine

Începând din această săptămână, Leroy Merlin a lansat serviciul suplimentar de comezi telefonice cu ridicare din magazine, disponibil de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 18:00, în toate magazinele (cu exceptia magazinului din Suceava). Lista cu numerele de telefon disponibile pentru acest serviciu o gasiti aici: www.leroymerlin.ro/magazine.

Pașii de parcurs pentru acest serviciu:

– Parcurgeți secțiunile de pe site și alegeți produsele pe care doriți să le cumpărați, apoi notați codul unic aflat sub denumirea fiecărui produs. Produsele disponibile sunt doar cele incluse în serviciul Rezervă și Ridică, semnalizate cu un coș de cumpărături verde.

– Apelați numărul magazinului preferat (lista cu numerele de telefon pentru fiecare magazin: www.leroymerlin.ro/magazine.Apelul va fi preluat de către un consilier care se va asigura să plaseze comanda, după ce va verifica disponibilitatea produselor dorite și magazinul pentru ridicarea lor.

– Produsele vor putea fi ridicate din magazinul ales, după 4 ore de la plasarea și confirmarea comenzii telefonice.

– Plata produselor se va face în magazin, de preferabil cu cardul.

Serviciul Rezervă și Ridică rămâne disponibil

Serviciul Rezervă și Ridică, o alternativă viabilă la cumpărătuile clasice, pentru #unplusdesiguranță, care presupune comanda online pe www.leroymerlin.ro și ridicare din magazin, este disponibil pentru toate magazinele, mai puțin pentru cel de la Suceava.

Pregătirea și ridicarea produselor din magazinul ales se poate face în 4 ore de la plasarea online a comenzii, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru serviciul Rezervă și Ridică sunt disponibile la comandă produsele din toate raioanele, inclusiv cel din toate raioanele Materiale Construcții și Mobilier Grădină, cu condiția ca în dreptul acestora, pe fundal verde, să apară pictograma coșului de cumpărături și stocul existent în acel moment în magazin.

LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2.000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Leroy Merlin redeschide toate magazinele, mai puțin cel din Suceava
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.