Leroy Merlin redeschide 11 magazine, cele care nu funcționează în centre comerciale

Leroy Merlin, al doilea jucător de pe piața locală de DIY, redeschide, începând din 28 martie, 11 dintre cele 17 magazine ale rețelei naționale, și anume magazinele care nu funcționează în centre comerciale. Magazinele Leroy Merlin situate în centrele comerciale rămân închise, în urma restricțiilor impuse de autorități, în contextul pandemiei de COVID-19.

Leroy MerlinDin cauza contextului nefavorabil în care ne aflăm, suntem nevoiți să luăm decizii noi cu scopul de a asigura bunul mers al business-ului și păstrarea tuturor colegilor și a echipelor de lucru.

Conform legii, am decis să deschidem începând de mâine, 28 martie 2020, în conditii de maximă siguranță, atât pentru colegii noștri din magazine, cât și pentru clienți, 11 magazine din întreaga țară”, au declarat reprezentanții Leroy Merlin România.

Deși în urmă cu câteva zile retailerul a decis să închidă temporar toate magazinele din țară, începând cu 23 martie, Leroy Merlin a anunțat pe 27 martie că va redeschide magazinele care nu se află în centrele comerciale, adică cele din București – Alexandriei, București – Colosseum, Brașov, Cluj – Turzii, Cluj – Vlaicu, Constanța, Craiova – Craiovița, Iași, Oradea, Ploiești și Timișoara.

Magazinele vor avea un orar special de funcționare: 08.00 – 12.00 și 14.00 – 18.00, de luni – duminică.

Serviciul Rezervă și Ridică rămâne disponibil

Serviciul Rezervă și Ridică, o alternativă viabilă la cumpărătuile clasice, pentru #unplusdesiguranță, care presupune comanda online pe www.leroymerlin.ro și ridicare din magazin, este disponibil pentru toate magazinele.

Pregătirea și ridicarea produselor din magazinul ales se poate face în 4 ore de la plasarea online a comenzii, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru serviciul Rezervă și Ridică sunt disponibile la comandă produsele din toate raioanele, inclusiv cel din toate raioanele Materiale Construcții și Mobilier Grădină, cu condiția ca în dreptul acestora, pe fundal verde, să apară pictograma coșului de cumpărături și stocul existent în acel moment în magazin.

LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2.000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *