Leroy Merlin va deschide, în curând, al doilea magazin din Craiova

Leroy Merlin, jucătorul numărul 2 din piața DIY din România, va deschide, în curând, al doilea magazin din orașul Craiova și al 17-lea al rețelei din România. Noul magazin Leroy Merlin Craiovița va fi situat pe Calea Severinului, nr. 36A, pe locul fostului magazin bauMax din Craiova.

Leroy MerlinDeşi iniţial magazinul bauMax din Craiova nu a intrat în calculele retailerului pentru a fi transformat intr-o unitate Leroy Merlin, din raţiuni de business şi pentru „a proteja” învestiţia în magazinul nou construit din acelaşi oraş – cel din Electroputere Mall – retailerul a revenit asupra deciziei sale, iar în prima parte a acestui an, fostul magazin bauMax va fi transformat într-o unitate Leroy Merlin.

„Acum suntem foarte mulţumiți de performanţa magazinului din Craiova ceea ce ne-a determinat să deschidem al doilea magazin din oraş. Acest magazin îl vom deschide în prima jumătate a anului viitor,” declara Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România, într-o conferință din octombrie 2017.

Un alt magazin va fi deschis anul viitor, în București, unde retailerul francez a achiziţionat un teren în zona Theodor Pallady din Bucureşti.

Retailerul a anunţat la finalul anului trecut semnarea unui contract de achizitie a unui teren de aproximativ 40.000 mp in zona Pallady, Bucureşti. Noul magazin va fi situat în zona Theodor Pallady, sector 3, în Bucureşti si este planificat pentru deschidere în anul 2019.

Leroy Merlin

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanți retaileri DIY la nivel mondial, parte din grupul francez Adeo, a devenit în acest an jucătorul cu numărul doi din piaţa DIY din România. În prezent, în România, funcţionează 16 magazine LEROY MERLIN: câte două magazine în Bucureşti şi Cluj-Napoca şi câte un magazin în Bragadiru, Ilfov, Craiova, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Timişoara şi Oradea.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,221 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Leroy Merlin va deschide, în curând, al doilea magazin din Craiova
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.