LEROY MERLIN deschide la Oradea cel de-al 16-lea magazin din rețea

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial și unul din liderii pieței de bricolaj din România, va deschide pe 13 iulie cel de-al 16-lea magazin din România, marcând astfel prezența și în zona de nord-vest a țării.

LEROY MERLINMagazinul LEROY MERLIN Oradea, al doilea din regiunea de Vest a țării, se întinde pe o suprafață totală de peste 14.000 mp și este situat pe Strada Ogorului, Nr. 272, Sp 01, în municipiul Oradea, județul Bihor.

Oferta cu care LEROY MERLIN vine în întâmpinarea orădenilor, încă de la deschiderea magazinului, este de peste 28.000 de produse de calitate, cu prețuri mici, astfel încât fiecare să poată avea acces la cele mai bune soluții pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii.

Magazinul din Oradea pune la dispoziția clienților săi și un spațiu drive-in, întins pe o suprafață de 4.000 mp, unde fiecare își poate face cumpărăturile simplu și rapid, încărcându-și direct marfa în mașină.  Ca și în restul magazinelor LEROY MERLIN, o echipă dedicată de peste 100 de angajați va fi în permanență la dispoziția clienților, astfel încât fiecare client să primească cele mai bune sfaturi pentru alegerea soluțiilor adaptate nevoilor și bugetului său.

Magazinul LEROY MERLIN din Oradea va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 și duminica între orele 09:00 – 19:00.

Magazinul LEROY MERLIN din Oradea oferă clienților săi servicii de livrare expres, descărcare la ușa clientului, finanțare, retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare, închiriere unelte pentru care nu se percepe garanție, post vânzare, debitare lemn, mixare vopsea etc.

“Suntem foarte bucuroși că în mai puțin de 1 an de la finalizarea programului extrem de complex de modernizare și dezvoltare a magazinelor achiziționate, am reușit să deschidem un magazin nou, o investiție Greenfield, în zona de vest a Romaniei. Apreciem în mod deosebit această zonă geografică a țării, iar dinamica orașului Oradea ne-a impresionat în mod deosebit.

Ritmul accelerat de dezvoltare a orașului, înregistrat în ultima perioadă, a întrecut orice  previziune pe care o aveam cu referire la zonă. Infrastructura orașului, modernizarea și arhitectura sa, precum și creșterea economică din ultima perioadă ne-au convins că este un loc în care trebuie să fim.

Doresc să mulțumesc în mod deosebit municipalității orașului Oradea, primarului Ilie Gavril Bolojan și întregii sale echipe, oameni cu suflet, care s-au implicat activ și cu profesionalism în colaborarea cu noi, arătând în felul acesta că înțeleg importanța și atragerea investițiilor în orașul lor, investiții menite să aducă beneficii locuitorilor și urbei. 

Magazinul LEROY MERLIN din Oradea înseamnă deschiderea unui capitol nou în dezvoltarea companiei în Romania și este încă o dovadă a promisiunii pe care am făcut-o, anume, că suntem aici implicați pe termen lung, din dorința de a aduce românilor experiența cumpărăturilor moderne în magazinele noastre, unde vor găsi întotdeauna o gamă variată de produse, întotdeauna la prețuri mici, mereu în stoc și cu cea mai bună consiliere din partea echipelor  noastre “ a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

LEROY MERLIN va mai deschide un magazin în Bucureşti, anul acesta, conform declaraţiilor conducerii retailerului DIY.

În prezent, în România, funcționează 15 magazine LEROY MERLIN , două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov , un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin langă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanța pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, două magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 și pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în încinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr, un magazin în Suceava pe Calea Unirii, nr. 27B, un magazin în Târgu Mureș pe Str. Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall, un magazin în Bacău situat pe Calea Republicii, nr. 181 – centrul comercial Hello Shopping Park, un magazin în Iași situat pe Calea Chișinăului, nr. 23 și un magazin în Timișoara situat pe Calea Șagului, DN59, Timișoara, județul  Timiș.

Leroy Merlin

Fondat în 1923, LEROY MERLIN are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial. LEROY MERLIN România face parte din Grupul Adeo.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » LEROY MERLIN deschide la Oradea cel de-al 16-lea magazin din rețea
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.