Leroy Merlin cumpără rețeaua de magazine BauMax cu 17 milioane de euro

Pe 8 iulie 2014, compania austriacă de bricolaj bauMax anunţa că a ajuns la un acord privind vânzarea celor 15 magazine ale sale din România către grupul francez Adeo, cel care deţine magazinele Leroy Merlin. 

bauMax3La acea vreme suma tranzacţiei nu fusese dezvăluită.

Wolf Theiss a asistat compania VB Real Estate Services GmbH în vânzarea subsidiarei sale din România, Immorom Sigma, către PVN România şi Inprox Bucureşti, ambele subsidiare ale grupului BauMax, pentru un preţ de 17 milioane de EURO. Cumpărătorii au fost asistaţi de avocaţii de la Noerr, se arată într-un comunicat al companiei Wolf Theiss, citat de către Hotnews.ro.

Achiziţia a însemnat şi restructurarea întregului grup bauMax din România, implicând un număr de nouă instituţii de credit dintre care cinci bănci şi patru societăţi de leasing sau IFN-uri. Este privită ca cel mai complex proces de reorganizare al bauMax, care se va concentra asupra unui număr de cinci pieţe din Europa Centrală şi de Est: Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria şi Slovenia.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *