LEROY MERLIN a deschis cel de-al cincilea magazin sub brand propriu în Bragadiru, Ilfov

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, a deschis astăzi, 5 iunie 2015, cel de-al cincilea magazin propriu pe Șoseaua Alexandria, comuna Bragadiru, judetul Ilfov.

poze Leroy Alexandriei2Magazinul LEROY MERLIN -Soseaua Alexandria se deschide la mai puțin de o săptămână de la inaugurarea magazinului din centrul comercial Sun Plaza, urmând ca în perioada următoare să fie inaugurat si magazinul din  Brasov.

Magazinul, cu o suprafață de aproximativ 17.000 mp și o echipă de aproape 150 de oameni, este situat pe Strada Speranței nr. 94-96, la 100 de metri de podul peste Soseaua de Centura a Bucureştiului spre localitatea Bragadiru și pune la dispoziția clienților o parcare cu câteva sute de locuri.

Magazinul LEROY MERLIN – Soseaua Alexandria va oferi clienților săi servicii de livrare, retur marfă, debitare lemn, mixare vopsea, închiriere unelte, finanțare, serviciul post-vanzare, acces gratuit la locul de joacă pentru copii etc. Clienții vor beneficia ca și în restul unităților LEROY MERLIN  de consiliere specializată și personalizată pentru achiziționarea produselor dorite, astfel încât fiecare să primească cele mai bune soluții adaptate nevoilor și bugetului său.

Noul magazin din Bragadiru dispune și de serviciul drive-in, care facilitează achiziția și transportul produselor voluminoase din categoria materialelor de construcţii şi grădină, fiind un spaţiu destinat accesului direct cu maşina.

’Deschiderea magazinului de pe Șoseaua Alexandria vine să consolideze poziția și imaginea LEROY MERLIN în România. Planurile noastre de dezvoltare în Romania sunt serioase și pe termen lung, iar deschiderea noului magazin vine să confirme angajamentul nostru față de piața din România. Strategia noastră este să nu ne abatem niciun pas de la filosofia prețurilor mici, accesibile pentru toată lumea, iar cu fiecare magazin nou deschis, încercam să aducem beneficii concrete clienților noștri.” a declarat Frédéric Lamy, directorul general  LEROY MERLIN România.

Suntem bucurosi să ne primim clienții într-un magazin nou și modern și să le oferim produse de calitate la prețuri mici, mereu pe stoc, mereu la dispozitia lor. Am investit suflet si know-how la construirea acestui magazin si suntem foarte atasati de acest loc. Dorim sa oferim clientilor nostri cea mai frumoasa experienta de cumparaturi garantandu-le accesul la cele mai mici preturi, la o gama variata de produse, si nu in ultimul rand la o consiliere profesionista in magazinul nostru. Ii asteptam pe toti cu mult entuziasm si dorinta de a explora universul LEROY MERLIN!” a declarat Benoit Rubin, directorul magazinului LEROY MERLIN-Soseaua Alexandria.

Programul noului magazin este de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 si duminica: 08:00 – 20:00.

În prezent, în România, funcţionează 5 magazine LEROY MERLIN (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi și un magazin pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov).

Galerie foto:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *