Cum arată cel de-al patrulea magazin Leroy Merlin situat în Sun Plaza

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial și nr.1 la nivel European,  a deschis astăzi, în complexul comercial Sun Plaza, București, cel de-al patrulea magazin sub brand propriu și al doilea din rețeaua bauMax, achiziționată în 2014. Magazinul are o suprafață de aproximativ 12.000  mp și o echipă de aproape 100 de oameni, pregătiți să raspundă nevoilor iubitorilor de bricolaj, construcții, decorațiuni si grădinărit.

LEROY MERLIN Sun Plaza a pregătit pentru clienții săi o ofertă generoasă de produse la cele mai mici prețuri, în linie cu strategia companiei de a oferi tuturor prețuri accesibile oricărui buget, acoperind toate nevoile.

Lucrările de modernizare și rebranding ale magazinului din Sun Plaza au început în acest an, fiind cea de a doua unitate din rețeaua bauMax care a fost modernizată și adaptată imaginii și exigențelor LEROY MERLIN, urmând ca în perioada imediat următoare să fie inaugurate încă 2 unități.

Noul magazin de bricolaj este situat în sudul Bucureștiului, cartierul Berceni, pe Calea Văcărești nr. 391 și are o poziționare strategică pentru companie, care deține deja un magazin în zona de nord-vest a Bucureștiului, în Parcul Comercial Colosseum, pe Șos. Chitilei nr. 284. Magazinul din Sun Plaza este deschis tuturor celor care sunt în căutare de soluții pentru amenajarea, reamenajarea sau construcția locuințelor și a grădinilor de luni până sâmbătă între orele 08:00-22:00, iar duminică de la 09:00-20:00.

LEROY MERLIN Sun Plaza va oferi clienților săi servicii de livrare, retur marfa, debitare lemn, mixare vopsea, închiriere unelte, finanțare, serviciul post-vanzare etc. De asemenea, clienții magazinului LEROY MERLIN din Sun Plaza au acces direct în magazin de la stația de metrou Piața Sudului. Toți clientii vor beneficia de consiliere specializată și personalizată pentru achiziționarea produselor dorite astfel încât fiecare să primească  cele mai bune soluții adaptate  nevoilor și bugetului său.

’Deschiderea magazinul din Sun Plaza vine să consolideze imaginea și poziția LEROY MERLIN în România. Bucureștiul este o piață cheie pentru noi și ne bucurăm astăzi că avem și un al doilea magazin, în zona de Sud a capitalei.  Planurile noastre sunt ambițioase și prin achiziționarea rețelei de magazine bauMax ne-am luat un angajament serios față de clienții noștri, și anume să le oferim cele mai mici preturi, o gamă bogată de produse și servicii impecabile. În cei peste 3 ani pe piața românească am încercat să implementăm filosofia prețurilor mici LEROY MERLIN, și, cu fiecare deschidere de magazin, simțim cum aceasta este imbrățișată de un număr din ce în ce mai mare de clienți. ” a declarat Frédéric Lamy, directorul general  LEROY MERLIN România.

Abordarea LEROY MERLIN presupune o relație strânsă cu clienții noștri, cărora dorim să le oferim soluții rapide și adaptate oricărui buget cu scopul de a-i ajuta să-și creeze un cămin cât mai primitor.

„Toată echipa și eu suntem nerăbdători să ne primim clienții într-un magazin agreabil și plin de produse de calitate la prețuri mici. Am acceptat provocarea de a încerca să facem un magazin 2 in1, pregătit să întâmpine atât clienții obișnuiți ai centrului comercial, cât și pe pasionații de bricolaj, în dorința de a satisfice nevoile tuturor. Dorim să facem parte din viața clienților noștri și să contribuim la îmbunătățirea căminului lor. Bine ați venit la noul magazin LEROY MERLIN Sun Plaza!” a declarat Jane Portanguen, directorul magazinului LEROY MERLIN Sun Plaza.

Un nou magazin Leroy Merlin construit de la zero se va deschide tot la Bucureşti, în comuna Bragadiru, la începutul lunii iunie. De asemenea, fostul magazin bauMax din Braşov se află în plin proces de transformare.

Galerie Foto:

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Bricolaj » Cum arată cel de-al patrulea magazin Leroy Merlin situat în Sun Plaza
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Cum arată cel de-al patrulea magazin Leroy Merlin situat în Sun Plaza […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.