JYSK relochează magazinul Oradea 2 în noul parc de retail NEST Oradea

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, a relocat magazinul Oradea 2, deschis în 2008 pe Str. Suișului, nr. 10, în noul parc de retail NEST Oradea, proiect construit de dezvoltatorul și administratorul imobiliar ceh RC Europe. Noul magazin JYSK și-a început activitatea pe data de 27 august 2020.

JYSK

Motivul relocării magazinului din Oradea este că noul spațiu, deschis pe data de 27 august 2020 pe Calea Borșului, nr. 2C, este unul modern și poziționat mai central. Odată cu mutarea, interiorul noului magazin a fost modernizat, după conceptul 3.0 de magazin JYSK.

„Magazinul pe care l-am deschis în Centrul Comercial NEST Oradea nu este unul nou. Schimbăm spațiul în care funcționează cel de-al doilea magazin JYSK din Oradea, deschis în anul 2008. Conceptul magazinului rămăsese cel vechi, de aceea ne-am dorit să mutăm magazinul într-un spațiu de retail modern, în oraș, mai aproape de clienți.

Pentru a marca deschiderea magazinului JYSK din centrul Comercial NEST Oradea, am pregătit o săptămână de oferte special de deschidere.

Între 27 august și 2 septembrie 2020, în magazinul JYSK din NEST Oradea vom avea reduceri de până la 75% la peste 2.000 de produse. Printre categoriile de produse care vor avea prețuri speciale de deschidere se numără mobilierul de interior, saltelele și saltelele superioare, plăpumi, obiecte decorative, prosoape și covorașe de baie, lenjerii de pat, covoare și draperii”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Parcul de retail NEST Oradea se află pe Calea Borșului, în partea de nord a orașului, în apropierea supermarketurilor Lidl și Kaufland și beneficiază de o vizibilitate excelentă și acces optim din centrul orașului. NEST Oradea oferă o parcare generoasă cu 200 de locuri și găzduiește 13 magazine locale și internaționale, printre care: JYSK, Martes Sport, Sportisimo, CCC, ZOO Center, KIK, PEPCO, dm-drogerie markt și Zoomania.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2900 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3.79 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 91 de magazine în România.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *