JYSK inaugurează la Bragadiru magazinul cu numărul 91 al rețelei din România

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează cel de-al 91-lea magazin din România pe 27 august 2020, în Bragadiru. Aflat pe strada Speranței, noul magazin are o suprafață totală de 1.300 mp și este cel de-al treisprezecelea magazin pe care compania scandinavă îl deschide în zona Capitalei.

JYSK

 

Finalul lunii august reprezintă și închiderea anului financiar în JYSK. Ne bucurăm că, în ciuda faptului că a fost un an atipic și plin de incertitudini, am reușit să ne atingem obiectivul de 15 magazine noi pe an. Localitățile din jurul Bucureștiului au un potențial mare și sunt în continuă dezvoltare, de aceea ne-am dorit să fim prezenți și în aceste zone. După Balotești și Afumați, ajungem acum și în Bragadiru.

Cu ocazia deschiderii am pregătit o săptămână de oferte speciale, cu reduceri de până la 75% la peste 2.000 de produse. Așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte magazine noi inaugurate vara aceasta, am renunțat la evenimentul de deschidere, pentru a limita riscul răspândirii coronavirusului, am introdus măsuri preventive și am păstrat ofertele speciale timp de o săptămână, astfel încât clienții din zonă să aibă timp să ne viziteze și să descopere ofertele noastre”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Bragadiru, în perioada 27 august – 2 septembrie 2020. Printre categoriile de produse care vor avea un preț special de deschidere se numără saltelele, pernele, prosoapele, și mobilierul de interior.

JYSK Bragadiru va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 20.00

Echipa magazinului JYSK Bragadiru așteaptă cu nerăbdare deschiderea. Ne-am pregătit îndelung pentru a avea magazinul gata și pentru ca totul să arate bine. Îi așteptăm în magazin pe clienții din zona Bragadiru cu o ofertă variată de mobilier scandinav modern, cu soluții pentru un somn mai sănătos și cu decorațiuni care să înfrumusețeze le înfrumusețeze casele”, spune Cristian Viliana, Store Manager JYSK Bragadiru.

Pentru că ne aflăm la începutul sezonului de toamnă, în magazinul JYSK Bragadiru va fi disponibilă și noua colecție de mobilier de interior. O noutate a colecției o reprezintă gama de mobilier pentru living și birou TRAPPEDAL, care include noptieră, comodă cu sertare, etajeră, măsuță de cafea, bibliotecă și birou, realizate din metal și MDF de culoarea stejarului, cu design minimalist și spațiu de depozitare generos. Gama MARKSEL, mobilier cu aspect clasic, a fost și ea îmbogățită cu produse noi, printre care bufetul MARKSEL de culoare verde închis, bibliotecă de culoare albă cu aspect antichizat, dulap, comodă TV și noptieră.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2900 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3.79 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 90 de magazine în România.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *