S-a deschis IKEA POPAS URBAN pe Calea Victoriei, nr.46

IKEA a deschis IKEA POPAS URBAN pe Calea Victoriei, nr.46, un spațiu în care își dau întâlnire soluțiile pentru casă și atmosfera relaxantă, pentru o viață de zi cu zi mai bună acasă.

IKEA POPAS URBAN

IKEA POPAS URBAN este o pauză pentru inspirație și relaxare în centrul Bucureștiului, care va fi deschis până la sfârșitul lunii martie, în fiecare zi, între orele 12:30 – 21:30.

IKEA POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, dar vizitatorii vor avea în fiecare săptămână ocazia să participe la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA. În plus, vor avea acces permanent la internet wireless, vor putea urmări filme în zona de relaxare, vor avea la dispoziție jocuri și cărți atât în zona pentru copii, cât și în alte spații și vor putea crea GIF-uri cu ei la masă în zona special amenajată.

În perioada 15-24 februarie, îndrăgostiții care vor trece pragul IKEA POPAS URBAN vor putea să se fotografieze într-un cadru special creat la etaj, în proiectul „Portrete de îndrăgostiți”, realizat în colaborare cu fotograful Cristian Șuțu, între orele 18.00-21.30.

Programul activităților va fi actualizat pe www.IKEA.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *