IKEA lansează IKEA POPAS URBAN în centrul orașului

UPDATE 21.12.2016: Din cauza unor probleme apărute în ultimul moment, compania nu a poate deschide IKEA POPAS URBAN azi, pe 21 decembrie, așa cum a fost anunțat luni. Vom reveni cu vești imediat ce va fi posibil.

IKEA propune iarna aceasta o pauză pentru inspirație și relaxare în centrul Bucureștiului și deschide un spațiu în care își dau întâlnire soluțiile pentru acasă și atmosfera de sărbătoare.

IKEAIKEA POPAS URBAN aduce idei pentru o viață de zi cu zi mai bună acasă, pe Calea Victoriei nr. 46, între 21 decembrie 2016 și 29 ianuarie 2017.

„Motto-ul Catalogului IKEA 2017 „Pentru oameni, nu consumatori” ne-a inspirat să aducem tot ceea ce ne reprezintă mai aproape de cât mai mulți oameni. Ne place să-i surprindem cu idei pline de energie pentru toate momentele importante din viața lor de zi cu zi acasă. Pentru asta a fost creat IKEA® POPAS URBAN: ca să oferim experiență de relaxare pentru zilele de iarnă, un loc de întâlnire, în care toată lumea e invitată să se oprească, să ia un loc și să exploreze soluțiile pentru diferite zone ale casei,” spune Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

IKEA POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, dar vizitatorii vor avea în fiecare săptămână ocazia să participe la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA.

În zonele speciale din IKEA POPAS URBAN, toți cei interesați vor găsi idei și soluții pentru:

  • O viață mai sustenabilă acasă,
  • Bucătării, accesorii pentru gătit și zonă de luat masa,
  • Relaxare,
  • Design democratic.

Unde și când?

Miercuri, 21 decembrie, de la ora 12:30, IKEA POPAS URBAN se deschide în atmosferă de sărbătoare, iar doritorii sunt invitați de la 19:30 să împodobească bradul de Crăciun.

IKEA POPAS URBAN va fi deschis între 21 decembrie și 31 ianuarie 2017 între orele 12:30 – 21:30 (cu excepția zilelor de 24 – 26 decembrie și 31 decembrie – 4 ianuarie 2017).

În luna decembrie nu vor lipsi activitățile de sezon:

  • Joi, 22 decembrie, toți cei interesați sunt așteptați la un atelier pentru decorațiuni de Crăciun între 17:00 – 21:00.
  • Vineri, 23 decembrie, un atelier de împachetat cadouri îi va scoate pe spiriduși din încurcătură în intervalul 17:00 – 21:00.
  • Petrecerea de Revelion va fi mai simplu de organizat după ateliere de DIY Party de pe 27 și 30 decembrie, între 17:00 – 21:00.
  • Un atelier de aranjat o masă festivă care să impresioneze invitații va avea loc pe 28 decembrie în același interval.

Începând cu luna ianuarie, vizitatorii sunt invitați în fiecare săptămână la noi ateliere și momente speciale. Intrarea este gratuită.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » IKEA lansează IKEA POPAS URBAN în centrul orașului
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.