Elvila oferă o gamă variată de modele pentru un mobilier de birou personalizat

Grupul Elvila, unul dintre principalii producători şi comercianţi de mobilă din România, oferă o gamă completă de produse din lemn masiv, mdf sau pal, inclusiv mobilier de birou. Organizarea biroului este importantă în cazul în care ne dorim să fim productivi, fie că vorbim de acele persoane care lucrează de acasă sau de acei oameni care îşi desfăşoară activitatea la biroul companiei.

Mobilierul Office (birou, dulap, etajeră, corp mobil, scaun) e necesar pentru orice persoană, indiferent de funcţia pe care o deţine. Elvila oferă o gamă variată de modele şi finisaje pentru un mobilier de birou personalizat, după bunul plac. Amenajarea spaţiului de lucru nu este floare la ureche, ai nevoie de idei, informaţii şi puţină creativitate.

Elvila

La Elvila beneficiezi de o paletă vastă de finisaje (coniac, maro, stejar sonoma, calvados, păr şi schoko), acestea fiind puse în valoare de materialele riguros selecţionate: elemente din lemn masiv de fag, PAL furniruit cu furnir de paltin, PAL furniruit cu furnir de fag, PAL melaminat, MDF infoliat.

Nu ai suficient spaţiu pentru biroul tău? Nicio problemă, poţi opta pentru un birou, o etajeră şi un dulap înalt. Chiar dacă eşti limitat de spaţiu poţi avea un birou aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna. Important este ca biroul să fie corespunzător luminat, colorat şi să aibă o vibraţie pozitivă.

Elvila

Compania Elvila vine în sprijinul clienţilor cu modele de birouri simple şi funcţionale, iar designul este modern, adresându-se tuturor persoanelor care îşi doresc un birou nou. Elvila comercializează şi mobilă pentru Sectorul HoReCa şi zona Corporate.

Elvila

Elvila este unul din cele mai cunoscute branduri din România cu o tradiţie din anul 1990. Din anul 2000, orice produs realizat în cele 3 fabrici din ţară este supus normelor de calitate ISO 9001.Clienţiipot achiziţiona produse de mobilier pentru casă din magazinul online sau din unul dintre cele 15 magazine deschise în Alexandria, Bacău, Baia Mare, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj,Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *