Elvila produce mobilier HORECA

Grupul Elvila, unul dintre principalii producători şi comercianţi de mobilă din România, oferă o gamă completă de produse din lemn masiv, mdf sau pal. Portofoliul de produse din catalog este completat de posibilitatea de a furniza mobilă la comandă, pentru acasă, pentru HORECA sau pentru zona corporate.

Elvila

tudor_horeca

Amenajarea interioară HORECA are o importanța deosebită în spațiile publice pentru că oferă vizitatorilor un grad ridicat de confort și relaxare. Stilul în care sunt realizate corpurile de mobilier oferite de Elvila, poate fi clasic sau modern contemporan. Ca în orice încăpere este recomandat să se ţină cont de materialul pieselor de mobilă, de finisajele și combinațiile de culori care trebuie să se potrivească în ambient.

Mobilierul din camerele hotelurilor sau pensiunilor este foarte important. Atunci când se începe amenajarea unui spațiu, mobilierul este ales în primul rând pentru funcționalitatea lui, iar în al doilea rând pentru design.

Compania Elvila oferă un astfel de mobilier, de calitate garantată, pentru confortul spațiului destinat relaxării și odihnei. Sunt propuse clienţilor piese de mobilier pentru spaţii extrem de generoase, dar și pentru spații mai mici. Un spațiu mai restrâns nu înseamnă neapărat un spațiu în care nu se poate folosi creativitatea. Elvila oferă soluţii prin care se poate crea iluzia unei încăperi mari, mai utile, chiar și mai practice.

Corpurile de mobilier sunt inspirate din stilul clasic, la care se utilizează materii prime și materiale riguros selectate care se aliniază la standardele de calitate în domeniu cum ar fi: cherestea de fag, stejar, paltin și elemente furniruite din aceleași tipuri de lemn. Pentru camerele cu influențe moderne sunt oferite materiale noi în culori actuale, cum ar fi produse din pal melaminat și MDF lucios.

Elvila

Elvila

Elvila doreşte să vină în întâmpinarea clienților cu produse de mobilier și soluții de amenajare interioară, flexibile, accesibile și practice. Compania Elvila produce și comercializează o gamă variată de mobilier pentru restaurante. Există posibilitatea de a personaliza, după bunul plac, spațiul destinat micului dejun, prânzului și cinei. Lista completă a mobilierului HORECA oferit de compania Elvila poate fi vizualizată aici.

Elvila

Elvila este unul din cele mai cunoscute branduri din România cu o tradiţie din anul 1990. Din anul 2000, orice produs realizat în cele 3 fabrici din ţară este supus normelor de calitate ISO 9001. Clienţii pot achiziţiona produse de mobilier pentru casă din magazinul online sau din unul dintre cele 15 magazine deschise în Alexandria, Bacău, Baia Mare, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj,Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *