Parcul comercial Doraly a închiriat un pavilion nou retailerului danez JYSK

Doraly Expo Market, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate în articole pentru casă și produse alimentare din România, a închiriat unul dintre cele 3 noi pavilioane deschise anul acesta retailerului danez JYSK. Cunoscutul lanț de retail va inaugura noul magazin cel mai probabil în această toamnă, într-un spațiu de 1.350 mp, cu ieșire la DN2, pentru amenajarea căruia Expo Market Doraly a investit 1 milion de euro.

Doraly„Extinderea și modernizarea spațiilor disponibile pentru închiriere reprezintă consecința firească a dezvoltării activității Doraly Expo Market. În plus, numărul de vizitatori, ce a atins 3 milioane în 2018, își menține tendința de creștere, solicitările merg către o gamă tot mai diversificată de produse, iar noi încercăm să le venim în întâmpinare, atrăgând tot mai mulți comercianți de marcă, așa cum este și JYSK,” spune Alexandru Rusu, CEO Doraly.

Pavilionul P10, care va găzdui JYSK, face parte dintr-un efort amplu de extindere a parcului comercial Doraly care cuprinde alte două pavilioane, P9 și P11.

Alte 2 pavilioane noi

P9 este un pavilion destinat exclusiv comerțului de tip retail, cu spații disponibile pentru închiriere între 360 și 2.000 mp. Investiția totală se ridică la 5 milioane de euro pentru amenajarea celor 6.320 mp, cât măsoară pavilionul.

„Proiectul Doraly este unul important pentru piața actuală, mai ales dacă luăm în considerare tendința de dezvoltare a schemelor de retail cu preponderență pe structura parcurilor comerciale. Reușita proiectului demonstrează că orice zona neacoperită încă de astfel de proiecte poate fi exploatată cu o strategie bine pusă la punct.

În cazul Doraly, o componentă importantă a strategiei are la bază contextul favorabil din punct de vedere comercial creat de istoricul zonei, unul caracterizat de comerțul cu amănuntul. De altfel discutăm deja cu retaileri de volum din zona de fashion, electronice și alimentar, proiectând pentru Doraly o acoperire consistentă din acest punct de vedere a zonei Afumați,” a declarat Cristina Toros, Senior Consultant, Retail Advisory & Transaction al CBRE România.

Cel de-al treilea spațiu nou este P11, un pavilion de mai mici dimensiuni, sub 200 mp, pentru închirierea căruia se poartă deja negocieri cu o bancă, lărgind astfel gama serviciilor de acest tip oferite chiriașilor. În acest moment, în Complexul Comercial Doraly sunt deja prezente Banca Transilvania, BRD – Societe Generale, First Bank și Idea Bank.

Pavilioane personalizate

Toate cele trei noi pavilioane sunt personalizate în funcție de nevoile comercianților și oferă soluții moderne de comercializare și depozitare, sisteme de securitate de ultimă generație, eficiență energetică sporită care se traduce prin consum minim de energie și costuri de funcționare reduse.

„Strategia noastră de dezvoltare include extinderea componentei de comerț de tip cash &carry, prin configurarea spațiilor de peste 1.500 mp destinate comerțului de acest tip, care permit atât comercializarea en-gros, cât și en-detail.

Ne dorim să atragem în continuare comercianți interesați de modelul multichannel și de principiul prețurilor care scad proportional cu cantitatea comandată, pentru gamele complementare celor pe care le vindem deja, atât în offline, cât și în online, pe platforma doraly.ro,” a adăugat Alexandru Rusu

Odată cu închirierea noilor pavilioane amenajate, numărul total al producătorilor, importatorilor și distribuitorilor din parcul comercial Doraly va ajunge la aproape 600 de comercianți distribuiți în 37 de pavilioane,  în timp ce pe platforma doraly.ro sunt listati 208 comercianti si un numar de aproximativ de  55.000 de articole expuse spre vânzare.

Expo Market Doraly

Înființat în 1993, Expo Market Doraly a fost primul parc comercial specializat în produse alimentare și non-alimentare din România. Dezvoltat pe o suprafață de 280.000 de metri pătrați, pe ambele părți ale șoselei București – Urziceni, în Afumați, Ilfov, Expo Market Doraly dispune de 850 de spații comerciale în 31 de pavilioane, cu o suprafață totală închiriabilă de peste 84.000 de metri pătrați și aproximativ 3000 de locuri de parcare, inclusiv subterane. Parcul comercial găzduiește peste 550 de producători, importatori și distribuitori și o gamă variată de peste 550.000 de produse.

doraly.ro

doraly.ro este primul marketplace cu prețuri elastice din România, cu vânzare en-detail și en-gros, dezvoltat și lansat de Doraly în mai 2018. Magazinul online listează produsele comercianților, importatorilor și distribuitorilor aderă la modelul de business cu prețuri elastice și nu vinde produse sub brand propriu. În plus, consumatorii beneficiază de prețuri avantajoase, variabile în funcție de cantitatea comandată din fiecare produs și de un cost unic de transport și o singură expediere, indiferent de numărul comercianților din parcul com ercial de la care comandă.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2.700 de magazine.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, iar în prezent rețeaua națională numără 75 de magazine.

CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE) este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2017. În România, CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, servicii de Design and Build, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *