JYSK România ajunge la 75 de magazine odată cu deschiderea JYSK Huși

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 75-lea magazin din țară, în localitatea Huși.

JYSKMagazinul JYSK Huși se află pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 4 și are o suprafață totală de 1050 mp. Deschiderea magazinului va fi marcată printr-un eveniment special care va avea loc joi, 13 iunie, începând cu ora 08:00.

“Atingerea pragului de 75 de magazine este un moment important pentru noi, pe care îl sărbătorim cu o campanie națională, așa cum am făcut și când am atins pragul de 50 de magazine. Expansiunea face parte din ADN-ul JYSK, iar fiecare deschidere ne aduce mai aproape de obiectivul pe care îl avem în România, de a ajunge la 135 de unități în următorii ani. JYSK Huși va fi cel de-al doilea magazin pe care îl avem în județ, unde suntem prezenți din 2017, când am inaugurat un magazin în Vaslui. Îi așeptăm pe locuitorii din Huși la evenimentul de deschidere, unde am pregătit o mulțime de oferte speciale”,a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Huși își deschide porțile pe 13 iunie, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați la evenimentul de deschidere cu o mulțime de surprize, oferte speciale și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

Suntem bucuroși că, începând din 13 iunie, îi vom putea primi pe clienți în magazinul nostru. Echipa magazinului s-a pregătit în ultimele săptămâni pentru ca, în ziua deschiderii, magazinul să fie gata, să avem stocuri suficiente la toate produsele și să fim gata să răspundem întrebărilor clienților. Clienții care vor veni în magazin în săptămâna deschiderii vor putea profita de ofertele speciale de deschidere, de până la 75% reducere la produse pentru casă și grădină – mobilier scandinav, decorațiuni, saltele, perne, plăpumi și tot ce au nevoie pentru casele lor”, a declarat Alina Roman, director de magazin JYSK Huși.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2700 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 74 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *