Dedeman deschide la Zalău magazinul cu numărul 50 din România

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe data de 18 decembrie 2019 cel de-al 50-lea magazin, la Zalău, în urma unei investiții de 12 milioane euro. Următorul magazin Dedeman se va deschide în București, cartierul Ghencea, anul viitor.

Dedeman

Dedeman Zalău este singurul magazin nou inaugurat în 2019, anteriorul magazin fiind deschis de către retailer anul trecut, în luna septembrie, la București. Tot în acest an, magazinele din Focșani și Onești au fost extinse și redeschise. Următorul magazin deschis de retailer va fi cel din Ghencea din București, anul viitor.

Peste 45.000 de produse pentru casă și grădină

Magazinul Dedeman Zalău, situat pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 84B a presupus o investiție totală de 12 milioane de euro și a creat 175 de locuri de muncă.

Suprafața totală a noului magazin este de 12.700 mp, dintre care 2.500 mp sunt alocați pentru seră în care sunt expuse plantele, produsele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber. Showroom-ul de mobilă are o suprafață de 1.200 mp și prezintă zeci de modele de canapele, colțare, mobilier pentru dormitoare, livinguri și bucătării. Showroom-ul de gresie și faianță ocupă un spațiu de 1.300 mp. De asemenea, magazinul are 300 de locuri de parcare.

Dedeman pune la dispoziția clienților săi o gamă de peste 45.000 de produse pentru casă și grădină (11 domenii, în total). Aproximativ 84% dintre acestea provin de la producători din România.

„Suntem bucuroși să încheiem anul 2019 așezând pe hartă magazinul Dedeman cu numărul 50. Ne-am setat acest obiectiv cu mult timp în urmă, iar acum devine realitate prin inaugurarea magazinului din Zalău. Ne intregim astfel prezența în partea de vest a țării și ne respectăm promisiunea de a veni mai aproape de toți clienții noștri, care până acum aveau la dispoziție doar magazinele din județele vecine și magazinul online.”, spune Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Dedeman

Compania Dedeman are, pe lângă cele 50 de magazine, și patru centre logistice și parc auto propriu, precum și peste 11.000 de angajați.

Dedeman, a înregistrat în primul semestru un avans de 15% al cifrei de afaceri, la peste 3,5 mld. lei (745 mil. euro), potrivit datelor publice. Dacă vor menține ritmul de creștere până la finalul anului, Dedeman va ajunge la aproape 1,8 miliarde de euro cifra de afaceri în 2019.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *