Dedeman deschide un magazin la București, iar rețeaua sa ajunge la 49 de magazine

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 7 septembrie 2018 magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din București și al 49-lea la nivel național.

DedemanMagazinul, amplasat pe Șoseaua Dudești-Pantelimon, nr. 2 – 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro.

Construită pe o suprafață de peste 14.500 mp., cea mai nouă investiție a companiei Dedeman dispune și de o parcare generoasă compusă din 504 locuri de parcare.

Pentru a răspunde cât mai rapid și complet solicitărilor venite din partea clienților noului magazin, o echipă compusă din 216 angajați a fost atent recrutată, pregătită și specializată în celelalte magazine din București, astfel încât să atingă nivelul de competență cu care sunt obișnuiți clienții Dedeman din Capitală, dar și din restul țării.

“Deschiderea magazinului din Pantelimon este încă un pas în strategia noastră de a acoperi cât mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienți și accesibile din orice parte a orașului dar și din împrejurimile acestuia. Avem încrederea că proximitatea față de client și timpul scăzut de răspuns la cerințele acestuia ne pot menține competitivi într-o piață marcată de schimbări și provocări.”–  Dragoș Pavăl, Președintele companiei Dedeman.

Organizarea raioanelor magazinului din Pantelimon respectă structura intuitivă testată cu succes și în celelalte magazine ale rețelei. Spațiul generos și showroom-urile de mobilă, decorațiuni, gresie și faianță și grădină oferă zeci de idei pentru amenajarea căminelor iar ambientul prietenos creează o experiență plăcută la cumpărături.

În gama de peste 45.000 de produse disponibile la Dedeman Pantelimon clienții vor descoperi soluții pentru construcții și amenajări interioare, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, utilaje și scule electrice.

Pe lângă produsele variate și de calitate, magazinul pune la dispoziția clienților și câteva servicii auxiliare care să îi ajute pe aceștia în procesul de cumpărare: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea mărfurilor şi retur de produse.

În plus, pentru proiectele de amploare care necesită o finanțare suplimentară, operatorii de credit parteneri care au birouri în magazin propun oferte special gândite pentru clienții Dedeman și planurile lor de construcție, reabilitare sau amenajare a locuinței.

Dedeman în cifre

– 49 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu;

– peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;

– peste 10.600 de angajaţi;

– între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *