Al doilea fost magazin bauMax se va deschide sub brandul Leroy Merlin

Vineri, 29 mai 2015, un alt fost magazin bauMax se va deschide sub brandul Leroy Merlin, în Bucureşti, în centrul comercial Sun Plaza din Piaţa Sudului. După aceasta deschidere reţeaua de magazine de bricolaj Leroy Merlin va număra 4 magazine.

12Leroy Merlin Sun Plaza este cel de-al doilea magazin fost bauMax transformat de retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, după ce pe data de 14 mai a fost deschis magazinul din Ploieşti, situat în cadrul centrului comercial de pe DN1, km. 6, comuna Blejoi, jud. Prahova, acesta fiind primul magazin bauMax care s-a redeschis sub numele Leroy Merlin.

După deschiderea magazinului Sun Plaza, reţeaua Leroy Merlin va număra 4 magazine: câte unul în Bucureşti şi Craiova, construite de la zero şi două magazine transformate la Ploieşti şi Bucureşti.

Un nou magazin Leroy Merlin construit de la zero se va deschide tot la Bucureşti, în comuna Bragadiru, la începutul lunii iunie. De asemenea, fostul magazin bauMax din Braşov se află în plin proces de transformare.

Achiziţia operaţiunilor comerciale din România ale lanţului bauMax îi permite lui Leroy Merlin să-şi extindă mult mai repede reţeaua de magazine. Reamenajarea şi redeschiderea sub sigla Leroy Merlin a magazinelor din Ploieşti şi Bucureşti au fost primii paşi în această direcţie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *