CEO-ul IKEA South East Europe preia un nou rol la nivel global

Stefan Vanoverbeke, CEO-ul IKEA South-East Europe va prelua funți de Global Deputy Retail Operations Manager în cadrul Grupului Ingka.

IKEAStefan își va exercita noul rol din Malmo, Suedia, și va gestiona operațiunile IKEA în Canada, Marea Britanie, Irlanda, Elveția, Austria, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Rusia și India.

Stefan s-a alăturat IKEA South East Europe în octombrie 2015, după ce anterior a condus IKEA Franța și IKEA Polonia, gestionând de atunci cu succes operațiunile noastre și agenda ambițioasă de extindere în România, Croația, Serbia, Slovenia și Ucraina.

„Odată cu trecerea către organizația globală, Stefan va aduce cu el pasiunea, unitatea, spiritul antreprenorial și voia bună care l-au însoțit cât a lucrat în Europa de Sud-Est. Transferul său este un pas înainte în cariera sa lungă și de succes în IKEA și nu există nici o îndoială că va excela și în noul său rol.

IKEA rămâne pe deplin dedicată proiectelor din România și din regiune, luând în calcul inclusiv noi formate care ne vor permite să ne apropiem de clienții noștri oriunde s-ar afla. Activitatea noastră va continua ca de obicei până când noul manager de retail va fi numit în următoarele luni”, au declarat reprezentanții IKEA Romania.

IKEA

IKEA Group, lider mondial în comercializarea de mobilier și decorațiuni pentru acasă, deține și operează 355 de magazine în 29 de țări (la 31 august 2017).

În România, grupul deţine în acest moment un singur magazin, cel din zona comercială Băneasa. Acesta a fost cel de-al 253 magazin, deschis pe data de 21 martie 2007 ca franciză locală. În martie 2010, IKEA România a devenit parte din group, în organizația IKEA South East Europe care include și Croația, Slovenia și Serbia.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *