Brico Depot transformă și ultimul magazin Praktiker, iar rețeaua sa națională ajunge la 35 de unități

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, a transformat și ultimul magazin Praktiker, situat în centrul comercial Militari Shopping din Bulevardul Iuliu Maniu, sectorul 6, București, iar rețeaua sa națională ajunge, astfel, la 35 de unități.

Brico Depôt

Cea mai importantă etapă a procesului de rebranding și de integrare a portofoliului de magazine Praktiker în Brico Depôt a început în septembrie 2018 și a fost încheiată pe data de 15 martie 2019, când rețeaua număra 34 de magazine Brico Depôt si un magazin Praktiker. Odată cu transformarea și a acestuia din urmă, rețeaua Brico Depôt numără în acest moment 35 de unități. Brico Depôt este al doilea retailer ca număr de magazine din retailul DIY din România.

Pregătește-te de Black Friday!

15 martie 2019 a fost momentul când compania Brico Depôt România a anunțat și o nouă poziționare de brand, mai apropiată de clienți, însoțită de un nou slogan: „it’s good to be home”.

Brico Depôt România

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt.

În august 2017, Kingfisher a cumpărat, de asemenea, rețeaua de 27 de magazine Praktiker din România.

Kingfisher plc este o companie internațională de bricolaj şi amenajări interioare, cu aproape 1.200 de magazine în 10 țări din Europa, susținută de o echipă de 77.000 de oameni. Compania își desfăşoară activitatea sub patru branduri de retail – B & Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Brico Depot transformă și ultimul magazin Praktiker, iar rețeaua sa națională ajunge la 35 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.