Brico Depôt România continuă să obțină profit și în anul financiar 2018/2019

Kingfisher, grupul britanic de DIY retail, operatorul rețelei Brico Depôt din România, și-a anunțat rezultatele pentru anul financiar 2018/2019, care se termină la 31 ianuarie 2019. Brico Depôt România continuă să obțină profit și în anul financiar 2018/2019.

Brico Dépôt

În România, vânzările Kingfisher au crescut cu 63,4% (+ 0,2% LFL) la 210 milioane de £, în principal, datorită achiziției rețelei Praktiker România. La adevăr, însă, grupul a înregistrat o pierdere de 15 milioane lire (2017/18: 3 milioane £ profit raportat) pe fondul achiziției rețelei Praktiker România și a schimbării semnificative a gamei de produse.

Brico Depôt România continuă să obțină un profit în vânzările de retail. Integrarea rețelei de magazine Praktiker și rebrandingul în unităti Brico Dépôt, s-a finalizat pe data de 15 martie 2019, odată cu implementarea unor game noi unificate, dată când a anunțat și noua poziționare de brand, mai apropiată de clienți

Brico Depôt România

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt.

În august 2017, Kingfisher a cumpărat, de asemenea, rețeaua de 27 de magazine Praktiker din România.

Kingfisher plc este o companie internațională de bricolaj şi amenajări interioare, cu aproape 1.200 de magazine în 10 țări din Europa, susținută de o echipă de 77.000 de oameni. Compania își desfăşoară activitatea sub patru branduri de retail – B & Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *