Brico Dépôt România lansează serviciul Click & Delivery

Brico Dépôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, lansează astăzi, 18 ianurie 2021, serviciul Click & Delivery, prin care comenzile online vor putea fi livrate la domiciliu.

Brico Dépôt

Cu ajutorul noului serviciu Click & Delivery produsele sunt livrate la adresa clientului și în intervalul ales de client.

După plasarea comenzii online, aceștia au la dispoziție două modalități de plată pentru a achita produsele: prin intermediul cardului bancar (debit sau credit, integral sau în rate cu 0% dobândă, emis de băncile partenere), respectiv prin transfer bancar sau ordin de plată.

“În această perioadă, în care digitalul câștigă tot mai mult teren, ne-am adaptat și am căutat cele mai potrivite soluții pentru a rămâne cât mai aproape de clienții noștri.

Toate aceste noi facilități, inclusiv cea pe care o lansăm astăzi, au fost dezvoltate de echipa noastră într-un ritm foarte rapid, pentru a răspunde în mod eficient noilor obiceiuri de consum și nevoi ale clienților. Serviciul Click & Delivery reprezintă, astfel, o etapă firească în consolidarea strategiei noastre digitale și în dezvoltarea noastră ca business”, a menționat Adela Smeu, CEO, Brico Dépôt România.

Astfel, după implementarea serviciul Click & Reserve, parte a serviciului Click & Collect, pentru care compania a scurtat în luna martie 2020 timpul de rezervare la ridicarea produselor din magazin, în contextul legat de răspândirea epidemiei cu COVID-19, Brico Dépôt România extinde serviciile de eCommerce prin serviciul Click & Delivery.

Brico Dépôt

Brico Dépôt România, parte din grupul Kingfisher, a intrat pe piața din România în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. În urma achiziției Praktiker din 2017, Brico Dépôt devine al doilea jucator de pe piața DIY din România, cu 35 de magazine și 2.500 de angajati.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *