Brico Dépôt recomandă folosirea serviciului Click & Reserve. Magazinele ramân deschise dar au un program mai scurt

Brico Dépôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, recomandă folosirea serviciului Click & Reserve, pentru care compania a scurtat timpul de rezervare la ridicarea produselor din magazin, în contextul actual legat de răspândirea epidemiei cu COVID-19. Magazinele Brico Dépôt rămân deschise dar au un program mai scurt.

Brico Dépôt

Serviciul Click & Reserve presupune rezervarea online a produselor pe www.bricodepot.ro, notificarea prin SMS în maxim 4 ore și ridicarea comenzii din magazinul Brico Dépôt cel mai apropiat.

„În această perioadă suntem cu toții responsabili pentru siguranța celorlalți, așa că vă recomandăm o metodă simplă și rapidă prin care puteți să cumpărați tot ce aveți nevoie fără să petreceți prea mult timp departe de casă. Ca să vă puteți bucura cu încredere de ea zilele astea, am scurtat foarte mult timpul de la rezervare la ridicare”, au declarat reprezentanții Brico Dépôt România.

Cum funcționează Serviciul Click & Reserve:

1. Rezervi pe www.bricodepot.ro
2. Noi le pregătim pentru tine și, când sunt gata, te anunțăm prin SMS în maxim 4 ore.
3. Treci pe la Brico Dépôt, plătești și te întorci acasă cu produsele.

Magazinele rămân deschise dar au un program modificat

Toate magazinele Brico Dépôt ramânîn această perioadă deschise dar au un program mai scurt, începând cu 23 martie 2020: 08.00 – 16.00 (de luni și până sâmbătă) si 09.00 – 16.00 (duminica).

Brico Dépôt

Brico Dépôt România

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt.

În august 2017, Kingfisher a cumpărat, de asemenea, rețeaua de 27 de magazine Praktiker din România. În acest moment, în România, Brico Depôt are o rețea națională de 35 de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Brico Dépôt recomandă folosirea serviciului Click & Reserve. Magazinele ramân deschise dar au un program mai scurt
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.