Arabesque a inaugurat azi, la Piteşti, primul său magazin orientat către persoane fizice

Arabesque, principalul furnizor de materiale de construcţii şi finisaje din România, a inaugurat astăzi, 24 martie 2016, în Piteşti, cel mai mare magazin Arabesque orientat către clienţii persoane fizice. Investiţia, în valoare de aproximativ 10 milioane de euro, crează peste 100 de noi locuri de muncă.

ArabesquePe o suprafaţă totală de 9,000 mp sunt expuse peste 25.000 de produse, de la materiale de construcții, finisaje, instalații, electrice, gresie, faianță, parchet, scule sau unelte în stocuri aproape nelimitate.

“Ofertele Arabesque au fost gândite să ofere sprijinul necesar pentru dezvoltarea oricărui tip de investiţii în construcţii, de la simpla renovare sau modernizare a unei locuinţe la construcţia de blocuri, vile, spaţii de depozitare, clădiri de birouri şi unităţi lucrative”, afirmă Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Arabesque Piteşti este cel de-al 19 -lea magazin din reţeaua de centre comerciale şi depozite din România.

“Investiţia este 100% românească şi ne mândrim să susţinem dezvoltarea capitalului românesc în segmentul construcţiilor, care are potenţialul de a atrage afaceri conexe şi de a crea noi locuri de muncă”, a declarat oficialul Arabesque, cu ocazia inaugurării noului magazin.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

Noul magazin, situat pe str. Craiovei nr 160, este amenajat astfel ca toți clienții să poată face rapid cumpărăturile, să aibă acces facil la stocuri și, bineînțeles, să primească suport specializat datorită experienței de peste 20 de ani în care Arabesque a furnizat materiale și servicii către marii constructori din România.

Arabesque Piteşti oferă servicii de consultanță gratuită, pre/post-vânzare, de la mixarea vopselelor si a tencuielilor în nuanţa aleasă la debitarea şi cantuirea panourilor din lemn, fasonarea oţelului beton etc. Clienţii beneficiază, în plus, de transport gratuit al mărfii atât în Piteşti cât și în localitățile limitrofe.

Cu peste 1.000 de autoutilitare, parcul auto Arabesque asigură acoperire națională și operativitate la transportul și descărcarea produselor paletizate cu ajutorul camioanelor dotate cu macara. Acest beneficiu este foarte important deoarece, de cele mai multe ori, produsele necesare construcţiilor sunt grele şi voluminoase.

Magazinul din Piteşti este deschis de luni până vineri între orele 8 şi 20, iar sâmbăta şi duminica între 8 şi 18.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *