Arabesque va deschide la Piteşti primul magazin dedicat exclusiv persoanelor fizice

Arabesque, cel mai important jucător B2B de pe piaţa de bricolaj din România, va deschide pe data de 24 martie 2016, la Piteşti, primul magazin dedicat exclusiv persoanelor fizice şi face primul mare pas către retail.

ArabesqueMagazinul Arebesque din Piteşti este situat în oraş, spre deosebire de depozitele Arabesque din toată ţara, pe Calea Craiovei, nr. 160 (la ieşirea spre Slatina, Craiova), lângă magazinul Kaufland.

Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de 9.000 de mp, iar investiţia în această unitate se ridică la peste 10 milioane de euro.

Gama noului magazin a fost extinsă la peste 25.000 de produse, care pot fi livrate acasă sau pe șantier, fără cheltuieli de transport, în cel mult 48 de ore de la lansarea comenzii telefonic, online sau la achiziționarea direct din magazin.

“Investiţia este 100% românească şi ne mândrim să susţinem dezvoltarea capitalului românesc în segmentul construcţiilor, care are potenţialul de a atrage afaceri conexe şi de a crea noi locuri de muncă”, a declarat Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

VAL_4161Arabesque oferă, pe lângă materiale de construcții, finisaje, instalații, electrice, gresie, faianță, parchet, scule, unelte și materiale pentru fundație până la acoperiș la prețuri de primă mână, și servicii de consultanță în construcții prin personalul specializat din cadrul depozitului, dar și transport asigurat al mărfii până la șantierul indicat de către client.

Primii paşi către retail au fost făcuţi de către Arabesque atunci când a deschis, încă de anul trecut, primele magazine în înteriorul actualelor depozite, în oraşele Galaţi, Craiova, Constanţa şi Oradea după reconfigurarea acestora.

Cu o reţea de 18 depozite si 1 magazin în toată ţara, compania Arabesque este cel mai important jucător B2B de pe piaţa de bricolaj din România ce comercializează peste 30,000 articole pentru construcţii, finisaje şi amenajări. Cu un portofoliu de peste 15,000 clienţi în toată ţara, serviciile Arabesque includ şi livrări la clienţi cu logistică proprie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *