LEROY MERLIN va deschide al doilea magazin din Cluj-Napoca, iar reţeaua naţională ajunge la 9 unităţi

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 19 februarie 2016, la ora 08:00, cel de-al doilea magazin din orașul Cluj-Napoca. Reţeaua naţională LEROY MERLIN ajunge la 9 magazine.

14Magazinul LEROY MERLIN Cluj Vlaicu este situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182,  se întinde pe o suprafață de 12.000 mp și dispune de peste 30.000 de produse la raft. În plus, este singurul magazin de bricolaj din Cluj care beneficiază de un Drive-In de 3.000 mp în care clientul intră cu mașina, încarcă marfă direct în mașină și plătește la casele special amenajate.

Ca și în cazul primului magazin din Cluj Napoca, situat pe pe Calea Turzii nr.186, LEROY MERLIN vine în întâmpinarea clienților săi atât cu produse de calitate pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cât și cu servicii de livrare și descărcare la ușa clientului, retur, rambursare de 2x diferența, serviciul post vânzare, finanțare, debitare lemn, banc de probe, mixare vopsea, închiriere unelte.

Descoperă oferta completă a electrocasnicelor Bosh

O echipă de aproximativ 100 de angajați oferă clujenilor consiliere specializată pentru achiziționarea produselor de la raft, soluții personalizate pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii, propun soluții adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client.

Magazinul LEROY MERLIN Cluj Vlaicu va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 08:00 – 21:00 și duminica între orele 09:00 – 20:00.

 „Așa cum spuneam și în toamna anului trecut, la deschiderea primului magazin LEROY MERLIN din Cluj-Napoca, suntem bucuroși să devenim parte a unei piețe economice în plină ascensiune. Clujul devine un pol economic important al României, ce face concurență Bucureștiului, iar pentru noi deschiderea celui de-al doilea magazin în acest oraș reprezintă recunoașterea potențialului economic al acestei zone, care se va dubla in urmatorii 5-10 ani. În plus, ne bucurăm să fim și mai aproape de clienții noștri. Acum, prin deschiderea noului magazin LEROY MERLIN, toți clujenii au acces la produsele de calitate la prețuri mici cu care ne mândrim”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

Mă alătur eforturilor întregii echipe a magazinului LEROY MERLIN Cluj Vlaicu de a fi mereu alături de clienții noștri. Vom oferi nu doar produse de calitate pentru amenajarea locuinței, nu doar prețuri mici și foarte competitive, ci oferim mai ales sprijin și consultanță celor care ne trec pragul, venim cu soluții viabile pentru fiecare cerință în parte și ne dorim un dialog deschis cu locuitorii Clujului”, a declarat Frederic Besson , directorul magazinului LEROY MERLIN Cluj Vlaicu.

În prezent, în România, funcţionează 9 magazine LEROY MERLIN (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr, un magazin în Constanța pe Bd. Aurel Vlaicu nr. 207).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *