LEROY MERLIN va deschide pe 6 noiembrie la Cluj Napoca magazinul cu numărul 7 al reţelei

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 6 noiembrie în orașul Cluj-Napoca cel de-al șaptelea magazin din rețeaua proprie și al doilea din Transilvania. Clujenii vor putea găsi în magazinul LEROY MERLIN o gamă variată de produse de calitate la prețuri mici, pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit.

Leroy Merlin1 low resMagazinul este situat în apropierea zonei rezidențiale a orașului, pe Calea Turzii nr.186, și este dispus pe o suprafață de aproximativ 9.700 mp, având o echipă de 96 de angajați.

Magazinul LEROY MERLIN din Calea Turzii va oferi clienților săi servicii de livrare, retur marfă, serviciul post-vânzare, finanțare, serviciul închiriere unelte, debitare lemn, mixare vopsea etc. Clienții vor beneficia, ca și în restul unităților LEROY MERLIN, de consiliere specializată și personalizată pentru achiziționarea produselor dorite, astfel încât fiecare să primească cele mai bune soluții adaptate nevoilor și bugetului său.

„Deschiderea celui de-al doilea magazin LEROY MERLIN în Transilvania confirmă angajamentul nostru față de piața din România, pe care ni l-am luat încă de la lansare, în 2011. Cluj-Napoca este, în opinia noastră, un oraș foarte dinamic, cu o rată de dezvoltare economică peste media națională. Astfel că deschiderea din Cluj-Napoca urmează firesc strategia noastră de dezvoltare la nivel național, susținând expansiunea prețurilor mici pe piața de bricolaj”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

„Întreaga echipă a magazinului este bucuroasă să le ofere clienților produse de calitate la prețuri mici, accesibile oricui este interesat să-și amenajeze căminul. Dorim să le oferim locuitorilor din Cluj-Napoca și din împrejurimi experiența cumpărăturilor moderne, cu o gamă bogată de produse de calitate, mereu pe stoc și întotdeauna la cele mai mici prețuri”, a declarat Istvan Zsigmond, directorul magazinului LEROY MERLIN Cluj Calea Turzii.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *