VEKA AG va fi prezentă la cea mai importantă expoziție internațională pentru ferestre, uși și fațade

VEKA AG, lider mondial în furnizarea de soluţii de top pentru ferestre şi uşi termoizolante, îşi va prezenta portofoliul de produse în cadrul celei mai importante expoziţii internaţionale pentru ferestre, uşi şi faţade – fensterbau/frontale (Nuremberg, Germania). În perioada 26-29 martie, fensterbau/frontale va deveni punctul de întâlnire la nivel mondial al industriei tâmplăriei.

Messestand

Sub motto-ul „VEKA – The Network/Reţeaua”, într-un spaţiu expoziţional de peste 1.000 de mp (standul 253, sala 6), producătorul de profile PVC exclusiv clasa A îşi va expune produsele futuriste şi inovatoare în faţa unui public internaţional. În plus, vizitatorii vor avea ocazia de a explora beneficiile puternicului concept de parteneriat VEKA. Reţeaua partenerială a companiei garantează producătorilor livrarea de produse performante, de cea mai bună calitate. Pentru VEKA este esenţial să fie permanent în contact cu pieţele şi consumatorii şi să ofere, în acelaşi timp, o gamă largă de servicii cu valoare adăugată.

Pe fondul unui flux constant de tehnologii şi procese, a creşterii competitivităţii şi a noilor presiuni legislative, liderul în furnizarea de sisteme pentru ferestre şi uşi înţelege importanţa deţinerii unor parteneriate puternice şi oferă o multitudine de soluţii pentru a asigura o colaborare de succes. VEKA acordă o atenţie deosebită partenerilor producători pentru a putea furniza suport de top în orice situaţie: „În calitate de producător de tâmplărie termoizolantă partener VEKA, eşti parte dintr-o mare reţea, ceea ce înseamnă că poţi conta pe suportul nostru, pe soluţiile noastre de calitate unică şi pe sinergia Grupului VEKA.”, declară Bonifatius Eichwald, Vicepreşedinte Sales & Marketing VEKA AG. Expoziţia fensterbau/frontale 2014 le va oferi din nou vizitatorilor ocazia perfectă de a învăţa despre portofoliul excepţional VEKA, iar partenerilor soluţiile potrivite pentru a porni propria reţea de succes.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,221 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Uncategorized » VEKA AG va fi prezentă la cea mai importantă expoziție internațională pentru ferestre, uși și fațade
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.