KIC InnoEnergy caută parteneri implicaţi în inovaţii în energia durabilă

KIC InnoEnergy, promotorul inovației în energia durabilă în întreaga Europa, a lansat Apelul pentru Parteneriate adresat companiilor, incubatoarelor, centrelor de transfer de tehnologie, universităților, centrelor de cercetare aplicată sau entităților guvernamentale implicate în inovații în energia durabilă interesate să devină reprezentanții KIC InnoEnergy în România. Candidaturile pot fi depuse până la data de 12 august 2016.

Candidații câștigători vor deveni membrii ai comunității KIC InnoEnergy, având astfel acces la programe de instruire în domeniul afacerilor, la programe de îndrumare pentru angajați, precum și la potențiale finanțări. Partenerii selecționați vor acționa ca reprezentanți locali ai KIC InnoEnergy. Rolul lor va fi să identifice și să contribuie la accelerarea procesului de creare și de comercializare de noi produse și soluții în domeniul energiei durabile, prin implicarea investitorilor și industriei de profil; de asemenea, partenerii vor organiza programe de mentorat pentru membrii comunității KIC InnoEnergy.

KIC InnoEnergy

„Este o oportunitate unică pentru companii să devină un jucător important al comunității energiei sustenabile KIC InnoEnergy”, declară Christo Balinow, Business Development Manager – KIC InnoEnergy pentru America de Nord, Europa Centrală și de Est și Orientul Mijlociu. “Căutăm companii dedicate energiei sustenabile, pasionate de domeniu, care doresc să devină parte a unui program relevant. Partenerii câștigători vor avea un rol esențial pentru susținerea antreprenorialului, inovației și comercializării de idei revoluționare.”

Candidații vor fi evaluați în funcție de experiența și de implicarea în comunitatea locală, de punctele forte ale echipei și rețeaua disponibilă, precum și de capabilitatea organizațională. Companiile care sunt interesate de Apelul pentru

KIC InnoEnergy reprezintă motorul inovator în energie durabilă în întreaga Europă. Este o inițiativă globală de elită a celor mai importanți jucători europeni. Consorțiul este format din șase centre europene și include o rețea de cca 200 de parteneri care sunt jucători de elită în industrie, institute de cercetare, universități și școli de afaceri. KIC InnoEnergy are misiunea de a securiza competitivitatea globală a Europei în domeniul tehnologiilor energetice. Prin colaborarea strânsă cu partenerii, KIC InnoEnergy contribuie la accelerarea procesului de creare și de comercializare de noi produse și soluții în domeniul energiei durabile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *