Volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 19,7%, în luna februarie

Institutul Naţional de Statistică (INS) a anunţat azi, 15 aprilie 2015, cifrele legate de volumul de construcţii referitoare la luna februarie 2015.

LafargeAstfel, în luna februarie 2015, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de luna precedentă atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 24,3% , respectiv 5,3%.

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul lucrărilor de construcţii a crescut ca serie brută cu 19,7%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, a crescut cu 17,7%.

În perioada 1.I-28.II.2015, volumul lucrărilor de construcţii, a crescut faţă de perioada 1.I-28.II.2014, atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 14,8%, respectiv cu 14,7%.

Foto

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *