Volumul lucrărilor de construcţii din România a crescut în iunie 2016 cu 5,6%, faţă de iunie 2015

În luna iunie 2016, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, faţă de luna precedentă, ca serie brută, cu 17,4%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 0,4%, conform datelor Institutului Naţional de Statistică.

construcţiiFaţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 5,6%, respectiv cu 5,9%.

În perioada 1.I‐30.VI.2016, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, faţă de perioada 1.I‐30.VI.2015, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 5,3%, respectiv cu 5,0%.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,221 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Volumul lucrărilor de construcţii din România a crescut în iunie 2016 cu 5,6%, faţă de iunie 2015

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.