World of Hand Tools închiriază un spațiu logistic în parcul logistic P3 Bucharest A1

World of Hand Tools, furnizorul de unelte de mână și scule electrice, parte a holdingului internațional ToolsWorld, închiriază de la P3 Logistic Parks un spațiu logistic în parcul logistic P3 Bucharest A1. Tranzacția, ce presupune 5.850 de metri pătrați de spații logistice și spații de birouri, a fost intermediată de compania JLL România.

World of Hand Tools

Sînziana Pardhan, managing director P3 în România:

„În ultimii doi ani un număr de 12 clienți noi s-au alăturat parcului nostru logistic și suntem încântați să extindem comunitatea P3 cu încă un partener puternic precum World of Hand Tools. Le mulțumim că au ales P3 Bucharest A1 ca centru principal pentru operațiunilor lor de distribuție din România. Segmentul de scule și unelte a crescut mult în ultima perioadă, având ca bază apetitului românilor pentru activitățile de tip DIY.

Mai mult, anul acesta, când o lume întreagă a facut saltul de la munca de birou către telemuncă, accentul a fost pus pe transformarea locuințelor, grădinilor sau a teraselor în spații care să acomodeze atât din punct de vedere funcțional cât și estetic noul mod de lucru și de viața din această perioadă. Mulțumim, de asemenea, echipei JLL care ne-a fost alături și a finalizat cu succes această tranzacție.”

Octavian Siman, managing director World of Hand Tools:

„Acum patru ani, în 2016, grupul World of Hand Tools S.R.L. semna primele contracte cu marile lanțuri de retail prezente pe piața din România. Un an mai târziu, în 2017, deschideam primul birou de vânzări aici. Astăzi, la aproximativ patru ani de la primul contact cu piața locală, produsele noastre pot fi găsite în 1.500 locații din țară.

Ne-am dezvoltat foarte mult  la nivel național pe cele trei canale de vânzări IKA, Casic retail și, desigur, cel de vânzări online, în ultimii doi ani. Decizia de a pune bazele unui nou centru de distribuție în România este pasul firesc pentru consolidarea poziției noastre în regiune, iar amplasamentul privilegiat, calitatea spațiilor și facilitățile pe care P3 Bucharest A1 le oferă, nu fac decât să reconfirme că am făcut alegerea corectă.”

Ionuț Grigoraș, consultant Industrial Department JLL Romania:

”Această tranzacție este rodul muncii în echipă cu World of Hand Tools, pentru a identifica cea mai bună soluție pentru dezvoltarea afacerii în România. Încrederea pe care clientul nostru ne-a acordat-o în acest proces vine ca urmare a unei bune colaborări pe care am avut-o în ultimii 4 ani.

Ne bucurăm să contribuim încă o dată la performanța foarte bună pe care piața logistică și industrială din România a înregistrat-o în acest an. Evoluția pieței are la bază pe de o parte nevoia de spații suplimentare a chiriașilor și pe de altă parte preocuparea acestora de a se muta în spații moderne și construite la cele mai înalte standarde așa cum este proiectul P3 Bucharest A1”.

P3 Logistic Parks

P3 Logistic Parks (P3) este un investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 6 milioane mp de active aflate în administrare și un portofoliu extins de terenuri, cu disponibilitate imediată pentru dezvoltări de tip built-to-suit.

P3 are operațiuni în 11 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central în Praga, P3 are peste 160 de angajați în 9 birouri în orașe cheie din Europa, oferind dezvoltări integrate, terenuri, construcții și servicii de mentenanță post-închiriere.

World of Hand Tools Romania

World of Hand Tools Romania reprezintă o parte din structura unui holding internațional TOOLS WORLD – unul dintre cei mai mari producători și furnizori de scule de mana si echipamente electrice din lume. Compania este reprezentantul exclusiv, în Europa, a mărcilor comerciale MTX, GROSS, DENZEL, STELS, PALISAD, СИБРТЕХ și SPARTA.

TOOLS WORLD își desfășoară activitatea în mai mult de 20 de țări, de pe 3 continente: Rusia, Ucraina, Kazahstan, Belarus, Brazilia, Bulgaria, România, Grecia, Macedonia, Serbia, Slovenia, Ungaria, Cehia, Croația si Polonia.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » World of Hand Tools închiriază un spațiu logistic în parcul logistic P3 Bucharest A1

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.