Volumul lucrărilor de construcții a crescut în februarie cu 16,7%, față de ianuarie

Conform datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică, în luna februarie 2014, volumul lucrărilor de construcţii (serie brută) a crescut faţă de luna ianuarie 2014, cu 16,7%, creştere evidenţiată astfel: lucrările de construcţii noi cu 20,5%, lucrările de reparaţii capitale cu 13,4% şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 8,7%.

123Pe obiecte de construcţii au avut loc creşteri astfel: clădirile rezidenţiale cu 78,6%, clădirile nerezidenţiale cu 10,5% şi la construcţiile inginereşti cu 6,0%.

Pe elemente de structură s-a înregistrat o creştere la lucrările de construcţii noi cu 5,0%. Lucrările de reparaţii capitale şi lucrările de întreţinere şi reparaţii curente au scăzut cu 3,8% fiecare.

Pe obiecte de construcţii volumul lucrărilor de construcţii a crescut la clădirile rezidenţiale cu 44,1%. Clădirile nerezidenţiale şi construcţiile inginereşti au scăzut cu 4,0%, respectiv cu 2,3%.

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, ca serie brută, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 14,6%. Pe elemente de structură au avut loc scăderi astfel: lucrările de reparaţii capitale cu 33,8%, lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 19,1% şi la lucrările de construcţii noi cu 8,2%.

Pe obiecte de construcţii, la clădirile rezidenţiale şi la clădirile nerezidenţiale, volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 21,2%, respectiv cu 4,5%. Construcţiile inginereşti au scăzut cu 30,0%.

Foto

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *