Volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 11,3% în primele 7 luni ale anului faţă de acceaşi perioadă a anului trecut

Conform datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică (INS), în perioada 1 ianuarie – 31 august 2015, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de perioada similara  a anului trecut, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 11,3%, respectiv cu 11,6%.

LafargeÎn luna iulie 2015, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut, faţă de luna precedentă, ca serie brută cu 1,4%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, a crescut cu 1,4%.

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 15,4%, respectiv cu 15,2%.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.   

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *