Temad lansează în România și Moldova cel mai inovator produs din gama WD-40, Flexible

WD-40 prezintă noul produs multifuncțional WD-40 Flexible, în format profesional, cu un aplicator flexibil, conceput pentru a ajunge în zonele greu accesibile.

TemadGama WD-40 Multi–Use Product se mărește cu un nou produs într-un ambalaj de 600 ml, echipat cu aplicator metalic de 18 cm, foarte flexibil, care poate fi modelat în forma dorită de utilizator, fiind soluția ideală pentru a ajunge în zonele dificile și inaccesibile.

WD-40 Flexible reprezintă o reală noutate pe piață, fiind un produs indispensabil datorită calității, performanței și versatilității. Noutatea WD-40 constă tocmai în introducerea aplicatorului flexibil, realizat dintr-un material metalic extrem de maleabil, însă în același timp, rezistent la uzură și căldură. Aplicatorul inovator poate fi modelat și menținut în forma dorită de utilizator. O soluție care până astăzi lipsea de pe piață, pentru toți cei care aveau nevoie să lubrifieze, deblocheze, protejeze și să elimine murdăria din zonele dificile. WD-40 Flexible este ideal pentru lucrările de precizie din diverse sectoare: mecanică, auto-moto, agricultură, industrie, etc.

Beneficiile WD-40 Flexible:

  • Economie de bani, datorită pulverizării precise nu se risipește produsul.
  • Economie de timp – nu va mai fi necesar să demontați piese, sisteme, carcase sau angrenaje pentru a ținti cu precizie zonele ce trebuie tratate.

Există numeroase aplicații în care WD-40 Flexible este soluția cea mai practică și mai rapidă în lucrările de zi cu zi: deblochează diverse ansamble înțepenite din zonele greu accesibile, ajută la demontarea elementelor de fixare corodate și greu de accesat de sub chiuvetă etc.

WD-40 Flexible are aceleași proprietăți care îl fac produsul multifuncțional cu peste 2.000 de aplicații și utilizări, și anume: HIDROREPELENT, ANTICOROZIV, LUBRIFIANT, DEBLOCANT și de CURĂȚARE. Prin urmare, WD-40 Flexible este ideal pentru a elimina umiditatea de pe contactele electrice, pentru a proteja suprafețele metalice împotriva coroziunii, pentru a elibera mecanismele blocate, pentru a elimina rugina și murdăria de pe utilaje, pentru a lubrifia sistemele de închidere, balamalele și angrenajele.

WD-40 Flexible este echipat cu un sistem profesional de pulverizare în mai multe poziții, ce oferă o aplicare amplă, când paiul este coborât și o aplicare precisă când paiul este ridicat. De asemenea, datorită aplicatorului inovator flexibil de 18 cm, se poate ajunge în zone greu accesibile. Sistemul de pulverizare cu valvă 360°, permite aplicarea produsului în orice poziție, chiar și ținând tubul cu capul în jos.

WD-40 Flexible confirmă încă o dată misiunea WD-40 de a oferi soluții inovatoare și, în același timp, ingenioase, pentru toate problemele ce țin de întreținere, capabile să ajute utilizatorii profesioniști și neprofesioniști în lucrările de zi cu zi, garantând întotdeauna standarde de calitate și fiabilitate ridicate.

“Compania WD-40 a fost fondată în 1953 sub denumirea Rocket Chemical Company de către trei tehnicieni care dezvoltau un solvent pentru a proteja rachetele împotriva coroziunii și care ulterior s-a identificat cu deja binescunoscuta formulă cu multiple utilizări. Căutăm în permanență moduri de a o îmbunătăți pe zi ce trece, oferind soluții unice, de mare valoare și ușor de folosit pentru o varietate de nevoi privind întreținerea. Acest lucru nu include doar noi moduri prin care produsul cu multiple utilizări poate fi aplicat, precum WD-40 FLEXIBLE, care include un pai flexibil pentru a ajunge în locurile greu accesibile, dar și linii noi de produse atât pentru amatorii de DYI, cât și pentru companiile de profil.”, a spus Garry Ridge, președintele și CEO-ul Companiei WD-40.

Inovația a reprezentat un element constant și a ajutat Compania WD-40 Company să atingă vânzări nete de 381 milioane dolari în anul fiscal 2017.

  • 2005: Compania WD-40 a introdus paiul permanent atașat WD-40® Smart Straw® care pulverizează în două moduri – pulverizare cu rază largă sau jet.
  • 2009: A fost introdus pe piață WD-40® Trigger Pro, același produs extraordinar într-un un flacon rezistent, fără pulverizator.
  • 2011: Compania a introdus WD-40® Specialist®, o linie formată din cele mai bune produse de întreținere, având o formulă special concepută pentru a întruni nevoile utilizatorilor profesioniști.  Linia a ajuns la un număr de 18 produse, care includ: WD-40® Specialist® Spray & Stay Gel, Industrial-Strength Cleaner & Degreaser și o linie de patru tipuri de Greaser (vaselină).
  • 2015: Compania WD-40 a introdus WD-40 EZ-REACH TM (FLEXIBLE), un produs cu un pai unic ce se îndoaie și își menține forma, pentru a ajunge mai ușor după colțuri și în locurile greu accesibile.

Produsele WD-40 sale sunt în prezent disponibile în mai bine de 176 țări și teritorii din întreaga lume. Compania WD-40 este listată la bursa NASDAQ GlobalSelect market sub codul de bursă “WDFC.”

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

 

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *