Sondaj STAR STONE: Peste 40% dintre românii care locuiesc la casă vor să își renoveze gardul în următorii 2 ani

Simțul proprietății și nevoia de intimitate în spațiul personal sunt foarte dezvoltate la români. O demonstrează numărul foarte mare de oameni care trăiesc în locuințe proprietate personală (peste 95% au o locuință personală, potrivit celor mai recente date Eurostat), dar și interesul crescut pentru delimitarea proprietăților. În următorii 2 ani, 42% dintre proprietarii de case au în plan renovarea gardului proprietății, potrivit unui sondaj online comandat de STAR STONE, cel mai mare producător român de pavaje premium destinate sectorului rezidențial.

star stone

În acest context, compania lansează bolțarii Traverstone® Block, un produs inovator care scurtează cu până la 90% timpul necesar construirii unui gard.

Bolțarii Traverstone® Block reprezintă rezultatul a 2 ani de cercetări ai unei echipe multinaționale și a unei investiții în dezvoltare de 250.000 de euro. Am reușit să punem pe piață un produs unic, inovator, cu caracteristici care nu se regăsesc la niciun alt produs din această industrie, care oferă utilizatorilor beneficii mult mai mari comparativ cu produsele clasice pentru realizarea gardurilor, la un preț competitiv. Vorbim de durabilitate, aspect mult mai plăcut, calitatea superioară a produselor, rapiditatea în construcție, ușurința în montaj etc.”, spune Cristian Pop, Director General STAR STONE S.A., menționând că, în prezent, capacitatea de producție a fabricii de lângă Oradea este de 1.000 de bucăți de bolțari pe zi.

Caracteristicile noilor produse se regăsesc și în preferințele românilor când vine vorba de materiale de construcție. Astfel, potrivit aceluiași sondaj, la achiziția materialelor de construcții, cei mai mulți români țin cont de: calitate – 82%, aspect – 44%, ușurință în montaj – 38%.

Un gard nou în doar 2 zile

Bolțarii Traverstone® Block sunt produse monobloc de tip modular, cu toate fețele vizibile finisate, autoportante, care se autoaliniază și se autoblochează datorită îmbinării de tip nut-feeder.

Bolțarii sunt realizați din beton compozit și au o rezistență sporită la șocuri mecanice și la ciclurile de îngheț-dezgheț. Fac parte din familia de produse Traverstone® și beneficiază de toate accesoriile de gard: capace de stâlp, capiteluri și capace interval gard în aceeași culoare.

Au o greutate redusă și pot fi foarte ușor de manipulat, costurile de transport reducându-se astfel semnificativ. Sunt proiectați pentru armături de fier cu diametrul de 8-12 mm, montarea lor facându-se extrem de simplu și rapid.

Folosirea acestora reduce numărul de manopere necesare, un gard de 10 metri liniari putând fi ridicat în doar 2 zile în regim propriu (DIY – Do It Yourself) economisind astfel sume importante ce ar fi fost plătite unei echipe de montaj.

De asemenea, elimină erorile cauzate de factorul uman și greșelile de montaj, precum:

  • Folosirea unor bolțari care lasă de dorit la capitolul planeitate și impun tencuirea acestora;
  • Lipsa utilizării amorsei înaintea placării cu adeziv a pietrei decorative, vopsea lavabilă sau tencuială decorativă;
  • Montarea cu adeziv în puncte, și nu pe toată suprafața elementelor de placat;
  • Alinierea defectuoasă a construcției care poate duce la încărcări nejustificate de materiale;
  • Lipsa montării accesoriilor de gard care oferă protecție la intemperii întregii construcții;
  • Folosirea cofrajelor neadecvate;
  • Lipsa armăturilor de fier beton sau folosirea defectuoasă a acestora.

Bolțarii Traverstone® Block  au o textură și un aspect similare travertinului, sunt disponibili în 3 culori (White, Smoke și Silver) și pot fi achiziționați de la cei peste 300 de distribuitori din toată țara și din rețeaua de magazine Dedeman. Puteți consulta lista acestora pe website-ul producătorului www.starstone.ro.

STAR STONE

STAR STONE este cel mai mare producător român de pavaje premium destinate sectorului rezidențial. Prezentă pe piața din România încă din 2008, compania STAR STONE a intrat în 2019 și pe piața din Ungaria, iar în 2020 și în Belgia, unde comercializează, printr-o rețea amplă de distribuție, dale de pavaj, bolțari, piatră decorativă, accesorii de gard, borduri de piscină etc. La nivel național, compania dispune de o rețea de peste 300 de distribuitori și rețelele DIY Dedeman și Hornbach. STAR STONE a fost inclusă anul acesta în topul Financial Times (FT) 1.000 cele mai performante companii europene. Prezența STAR STONE în acest top vine ca o recunoaștere a strategiei de dezvoltare, a inovației și a investițiilor derulate de-a lungul timpului în tehnologii de ultimă oră, în cercetare și dezvoltare pentru crearea de produse de calitate destinate segmentului rezidențial.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *