Cei mai vizibili retaileri de bricolaj în online și pe Facebook, în noiembrie 2016

Revista BricoRetail.ro vă prezintă topul retailerilor de bricolaj în online și pe Facebook, în noiembrie 2016, conform datelor prezentate de Zelist, singurul instrument de monitorizare online din România.

Ca un scurt rezumat, informațiile prezente mai jos arată că Ikea și Dedeman au avut luna trecută cel mai mare număr de postări în social media, iar pagina de Facebook Jysk România are cel mai mare număr de fani dintre retailerii de bricolaj.

Numărul total de apariții în online și pe Facebook în luna noiembrie 2016 a fost de 6. 749, cu 19,5% mai mult decât în luna precedentă.

După cum putem observa mai jos, primele trei locuri în topul retailerilor de bricolaj pe luna noiembrie sunt ocupate de Ikea, Dedeman și Jysk, aceștia fiind retailerii cu cele mai multe apariții afișate luna trecută și cu cel mai mare număr de vizualizări.

bricolaj

În ceea ce privește popularitatea paginilor de Facebook, cea mai activă pagină în luna noiembrie 2016 a fost Jysk România, care are în prezent 376.930 fani și 20.435 reacții. Următoarele locuri în topul celor mai active pagini de Facebok sunt ocupate de paginile retailerilor kika-RO (20.819 fani și 16.039 reacții) și Ikea România (345.380 fani și 14.762 reacții).

bricolaj

Dacă ne raportăm la activitatea susținută de retailerii de bricolaj pe Facebook luna trecută, vom observa că cele mai multe postări se fac în mijlocul săptămânii, mai precis marți, miercuri și joi. De asemenea, putem observa în graficul de mai jos că cea mai bună zi pentru a posta pe paginile de Facebook ale retailerilor de bricolaj este miercuri.

bricolaj

Mai jos sunt cele mai populare postări pe Facebook ale retailerilor de bricolaj în luna noiembrie, acestea fiind făcute de pe paginile Dedeman și kika-RO.

bricolaj

Topul lunar al celor mai vizibile branduri în online și pe Facebook este realizat pe baza datelor ZeList Monitor șfbMonitor, platforme de monitorizare și analiză ale companiei TreeWorks.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,230 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Studii de piata » Cei mai vizibili retaileri de bricolaj în online și pe Facebook, în noiembrie 2016

Spune-ți părerea

  1. Analiza este mincinoasa, apare Baumax care a disparut de ceva vreme, dar nu apare Leroy Merlin ….nu mai publicati articole fara sa aveti datele actualizate;

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.