PRO-GREEN propune pieței de gădinărit din România gama de produse Florovit

Compania PRO-GREEN Onești, reprezentant unic pentru România al companiei GRUPA INCO din Polonia, propune pieței de grădinărit din România gama de produse Florovit, o gamă variată de fertilizanți lichizi și granulari cât și semințe de gazon.

Produsele Florovit, cu amestecuri de îngrăşăminte pe bază de multiminerale recomandate pentru începători şi profesionişti, sunt prezente pe piața din România, încă din anul 2010, doar prin intermediul companiei din Onești și sunt recunoscute atât prin calitatea deosebită cât și prin prețurile competitive.

PRO-GREEN

Gama de produse Florovit – la care se adaugă și brandurile Fruktovit și Azofoska, aparținând aceluiași producător polonez – cuprinde: îngrăsăminte specializate, profesionale, granulate sau lichide pentru gazon, conifere, trandafiri, afine, viță-de-vie, căpșuni, fructe de pădure și alte plante, îngrăsăminte universale pentru grădină, îngrășăminte universale pentru perioada toamnei și îngrășăminte solubile.

Produse ecologice

„Ca rezultat al faptului că instalaţiile sunt ermetice şi sistemul de colectare a prafului este eficient, îngrăşămintele nu sunt o povară pentru mediul înconjurător. Protejarea mediului şi sănătatea consumatorilor este de asemenea reflectată de o calitate înaltă a îngrăşămintelor.

Toate granulele au o proporţie stabilă a componenţilor, iar calitatea lor este superioară şi din acest motiv nutrienţii sunt bine înglobaţi, dizolvarea lor în pământ fiind redusă, mai mult decât atât, este posibilă împrăştierea îngrăşămintelor uniform, prin urmare plantele pot extrage nutrienţii în mod constant.

Materia primă folosită pentru fabricarea îngrăşămintelor este selectată foarte atent, ca urmare proporţia de metale grele din produsele noastre este de câteva ori mai mică decât standardele aprobate”, a declarat Radu Marian Apostu, administrator PRO-GREEN.

Portofoliul de produse al companiei PRO-GREEN mai cuprinde: semințe certificate, material săditor, îngrășăminte, pesticide, biocide, unelte agricole, mașini de întreținut gazonul, aparate de stropit si alte utilaje.

De asemenea, compania PRO-GREEN furnizează și servicii complete de amenajare si întreținere spații verzi, servicii de tratamente fito-sanitare pentru pomi fructiferi şi viţă de vie, arbori ornamentali, spaţii verzi publice şi private, vegetaţie înaltă și servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

PRO-GREEN

Compania PRO-GREEN din ONEȘTI s-a înființat în anul 2001 din dorința de a veni în întâmpinarea micilor și marilor fermieri, ajutându-i la procurarea semințelor, materialului săditor, biofertilizatorilor, îngrășămintelor și uneltelor, colaborând cu firme de renume din România cât și din Europa.

www.progreen.ro // www.florovit.ro // tel. 0745 020 005 / // e-mail: vanzari@progreen.ro


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *