Supply-chain de succes în relațiile cu marile rețele de retail

Gebrüder Weiss oferă în România soluții integrate de logistică, precum și o gamă completă de servicii de transport (rutier, feroviar, aerian și maritim), cu termen de livrare asumat și indicatori de performanță predefiniți.

Gebrüder Weiss

Având o tradiție îndelungată și o experiență pe măsură, compania este preocupată în permanență să inoveze și să dezvolte servicii noi, sustenabile operațional, punând un accent deosebit pe know-how-ul acumulat de-a lungul anilor. Bazându-se pe parteneriate strategice, operează cu succes importuri din orice colț al lumii. În plus, extinsă rețea locală permite depozitarea în orice oraș important din țară.

Focus pe IKA/DIY

Livrările către marile rețele de retail se află în atenția permanență a companiei, în vederea fluidizării fluxurilor specifice acestei industrii, cunoscute fiind dificultățile cu care piața serviciilor de transport se confruntă în acest moment: timpi de așteptare variați și greu de controlat, sosirea la descărcare până la o anumită oră/interval orar, predarea expediției pe baza unor documente de transport emise de furnizor (recepție detaliată la nivel de articol), timpi suplimentari de așteptare pentru preluarea ambalajelor de lemn, lipsa stocurilor de ambalaje și calitatea deficitară a acestora.

Analiza acestor provocări de către specialiștii GW a evidențiat comunicarea și transparența în identificarea soluțiilor de îmbunătățire că fiind doi factori determinanți pentru calitatea serviciului prestat.

Orientare spre satisfacția clientului

Gebrüder Weiss nu este doar un furnizor de servicii de transport și logistică, ci promovează un întreg pachet pe care îl oferă clienților săi: consultanță privind tipul de transport ținând cont de timpul de livrare la clientul final, recomandarea condițiilor de livrare negociate cu partenerii, actualizarea continuă a statusului unei comenzi, depozitare a unei game lărgi de mărfuri, manipulare efectuată cu personal calificat, servicii cu valoare adăugată (etichetare, ambalare etc.), sisteme performante de gestiune.

Având la dispoziție mijloace tehnice de ultimă generație, know-how și expertiză, Gebrüder Weiss și-a propus să faciliteze demersurile clienților săi în vederea dezvoltării parteneriatului cu aceste rețele, oferind soluții personalizate și avantajoase din punct de vedere cost și timp de tranzit.

Acumularea de marfă, soluția optimă pentru livrări de succes către IKA/DIY

Gebrüder Weiss a răspuns trendului pieței prin creșterea numărului de terminale care alcătuiesc rețeaua de distribuție în zonele unde a identificat potențial. Astfel, rețeaua este formată din 11 terminale și puncte de lucru. Acumularea de marfă reprezintă cheia livrării în mod independent în fiecare oraș în care sunt prezente marile rețele de retail, iar rețeaua GW extinsă pe întreg teritoriul României reprezintă un atu suplimentar. Camioanele necesare operării acestor destinații sunt dimensionate conform volumelor livrate, având o capacitate de încărcare cuprinsă între 3,5 tone și 20 de tone, o frecvență zilnică de operare și un grad minim de încărcare ce variază de la o rută la altă.

Valoarea adăugată a serviciilor Gebrüder Weiss se conturează pe bază soluțiilor logistice și de transport specifice nevoilor clienților. Standardele de calitate respectate cu rigurozitate, monitorizarea permanență prin Track & Trace, definirea timpilor de tranzit, avizarea electronică a livrărilor, organizarea returului de documente, transportul de mărfuri periculoase sau agabaritice, alături de profesionalismul specialiștilor noștri, clasifică Gebrüder Weiss printre liderii de piață de la nivel național și internațional.

Gebrüder Weiss – Contact

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

tel: +40.372.678.500

E-mail: office.ro@gw-world.com

http://www.gw-world.ro

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *