Externalizarea lanțului logistic de aprovizionare, o soluție pentru industria DIY

Provocările complexe ale industriei DIY (Do It Yourself) sunt date de trei factori principali: oscilațiile sezoniere, diversitatea sortimentului de marfă, precum și de presiunea constantă asupra costurilor și producției.

Gebrüder Weiss

Deși unele provocări nu pot fi combătute, pentru multe dintre ele există însă soluții. Analiza în profunzime a proceselor și a costurilor generate de acestea conduc la identificarea de zone din industria DIY pentru care externalizarea ar putea fi soluția inovatoare .

Industria transportului reprezintă una dintre verigile importante ce asigură prezența mărfurilor la rafturile magazinelor DIY, direct de la producător/distribuitor, astfel că prin externalizarea lanțului logistic de aprovizionare între producători și distribuitori, fluxul de marfă poate fi îmbunătățit în condițiile reducerii costurilor.

Îmbinarea inteligență și personalizată a transporturilor rutiere, feroviare, aeriene și maritime cu soluțiile logistice puse la dispoziție de un operator de servicii integrate de transport și logistică permite o derulare eficientă a proiectelor. Mai mult decât atât, serviciile suplimentare, cum ar fi gestionarea retururilor sau etichetarea mărfurilor completează gama de servicii care aduc plus-valoare.

Gebrüder Weiss România, unul dintre furnizorii de servicii de top de transport și logistică, partenerul ideal pentru industria DIY

Gebrüder Weiss România, unul dintre furnizorii de servicii de top de transport și logistică, deține know-how-ul și experiența necesare în preluarea cu succes a unui proiect atât de complex și dificil, precum externalizarea lanțului de aprovizionare. Valoarea adăugată a serviciilor Gebrüder Weiss se conturează pe baza soluțiilor logistice și de transport specifice nevoilor clienților.

Standardele de calitate respectate cu rigurozitate, monitorizarea permanentă prin Track & Trace, definirea timpilor de tranzit, avizarea electronică a livrărilor, organizarea returului de documente, transportul de mărfuri periculoase sau agabaritice, preluarea de personal, desfășurarea activităților logistice direct la locația clientului (dar nu numai), alături de profesionalismul specialiștilor companiei, clasifică Gebrüder Weiss printre liderii de piață la nivel național și internațional.

Gebrüder Weiss România

Prezentă în România încă din anul 1994, Gebrüder Weiss are peste 20 de ani de expertiză pe piață locală. Bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie cu 11 terminale logistice și de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Ilfov, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova, Gebrüder Weiss oferă soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim.

Cu peste 600 de angajați, 50.000 m² capacitate de depozitare, o cifră de afaceri de 59,5 milioane euro și un portofoliu impresionant de referințe primite în urma implementării eficiente a unor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, Gebruder Weiss S.R.L. reprezintă cu succes în România compania sa mama, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice și de transport din Austria.

Gebrüder Weiss România, contact

T: +40.372.678.500

office.ro@gw-world.com

www.gw-world.ro

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from DIY retail, from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *