Econatura își completează portofoliul de produse cu Swissinno, brandul elvețian cu soluții inovatoare de combatere a dăunătorilor

După o experiență de mai bine de 9 ani în distribuția de produse ecologice food și nonfood, compania Econatura Life Concept face un pas important către zona de grădinărit și adaugă în portofoliu branduri importante din această categorie de produse. Unul dintre aceste branduri din portofoliul Econatura este Swissinno, aparținând companiei elvețiene cu același nume, unul dintre cei mai mari furnizori de produse și soluții inovatoare de combatere a dăunătorilor, pentru toate cele patru anotimpuri.

Econatura

Swissinno – „protejăm ceea ce iubești”

Fondată în 1999, în Elveția, cu o distribuție în peste 35 de țări, dintre care 16 sunt europene, cu un centru logistic de mari dimensiuni în Germania, echipa de la SWISSINNO cercetează, dezvoltă și comercializează soluții inovatoare de combatere a dăunătorilor către marile lanțuri de magazine, precum: Hornbach, Obi, Bricomarche, Baumarkt, Leroy Merlin, Bauhaus, etc.

Numele companiei elvețiene Swissinno se referă la designul funcțional elvețian, de înaltă calitate și produse europene de top. În centrul activității se află protecția oamenilor și a spațiilor lor private împotriva dăunătorilor și paraziților. În același timp, compania este concentrată să asigure durabilitatea ecologică, protecția mediului și un tratament adecvat pentru toate speciile de animale. Din respect pentru natură.

Cu un portofoliu generos de produse, Swissinno reușește să furnizeze soluții pentru combaterea dăunătorilor, în toate cele patru anotimpuri. Portofoliul de produse Swissinno este prezent acum și în România, prin intermediul companiei Econatura – toate produsele se pot vedea în magazinul online www.econatura.ro – procesul de listare în reţelele de magazine din țară fiind în curs de desfăşurare.

Swissinno – Succes prin inovație!

Gândirea vizionară și procesele de lucru inovatoare sunt esențiale pentru dezvoltarea produselor Swissinno. Compania elvețiană stabilește standarde în combaterea dăunătorilor și joacă un rol de lider în Europa. Acest succes se bazează pe o cultură corporatistă caracterizată prin apreciere reciprocă, respect și corectitudine, atât în rândul angajaților, cât și al furnizorilor, clienților și consumatorilor finali.

Dinamică, creativă și experimentată, echipa SWISSINNO este de departe un creator de soluții pentru combaterea dăunătorilor naturali: rozătoare, mamifere, insecte, melci și păsări.

Contact Econatura Life Concept

Mai multe informații pe www.econatura.ro; e-mail: liviu.dirmon@econatura.ro; telefon: 0728.851.440.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *