Discount Locator conduce promoția din spațiul virtual în spațiul comercial real

Compania Location Driven Marketing lansează aplicația mobilă Discount Locator ©®, care consolidează toate ofertele disponibile dintr-un spaţiu comercial într-un panou virtual pe telefoanele smart pentru uşurinţa în alegerea ofertelor de către consumator. 

logo-varianta-emerald-01Într-o piață tot mai competitivă, atragerea clienților in spațiile comerciale prin promoții, oferte sau reduceri, mesajul pe telefonul smart devine media cu cel mai puternic impact. Există deja o serie de aplicații disponibile pentru telefoanele smart ale consumatorilor, fie specifice ale distribuitorilor sau producătorilor dar si generice, iar toate emit in spațiul virtual mesaje deranjante, necerute, un adevărat zgomot publicitar (advertising clutter).

Discount Locator ©® este răspunsul la acest zgomot din spațiul virtual deoarece consumatorul primește ofertele când și mai ales unde are nevoie de ele. Este singura aplicație cu adevărat bazată pe localizarea clientului şi deci extrem de utilă pentru consumatorul aflat la cumpărături. Discount Locator este singura aplicaţie „consumer friendly” pentru că nu necesită datele personale și mesajul este în limba consumatorului.

Pentru advertiser este singura aplicație care are o gestionare directă online prin www.location-driven-advertising.com, cu cel mai rapid timp – practic instantaneu – de transmitere a mesajului la consumator. Tot aici, advertiserul definește localizarea în timp şi spațiu a campaniei la nivel de oră si locație reală. Aplicația suportă de asemenea coduri de bare.

Acest canal de comunicare este susţinut de o tehnologie de geo-targeting inovativă, care nu are nevoie de Bluetooth, iar raza de difuzare poate fi reglată fin de la 5 la 5.000 de metri. Și asta pentru cel mai bun preț în publicitatea geo virtuală de la 0,01 Euro pe oră/locație sau abonament pe un an de la 2.500 Euro.

Cei care se înscriu pe site în acest an beneficiază de un an gratuit

Cum funcționează aplicația Discount Locator ©®?

Consumatorul poate descărca gratuit aplicația mobilă Discount Locator ©® pentru toate tipurile de telefoane smart:

1

2

3

 

 

Apoi, o poate accesa pentru a primi ofertele promoționale de interes pentru el în zona în care se află.

Cine îşi poate face publicitate cu ajutorul aplicaţiei? 

Comercianţii, retailerii, producătorii, distribuitorii şi agenţii de publicitate se pot înregistra pe platforma Location Driven Advertising ©® pentru a profita de acest mod nou și eficient de comunicare cu consumatorii. Pe această platformă se pot crea, gestiona și monitoriza LIVE campaniile publicitare care vor fi afișate pe aplicația mobilă Discount Locator ©®. Cele două aplicații sunt cuprinse în sistemul Location Driven Marketing.

Location Driven Marketing: „Misiunea noastră este de a oferi modul cel mai rentabil și ușor de comunicare cu consumatorii, în masă, instantaneu, în propria lor limbă, la locul de tranzacționare și în momentul cumpărării. Platforma este proiectată pentru a ajuta producătorii, comercianții cu amănuntul și agenții de publicitate care utilizează rețele de tranzacționare structurate pentru a comunica reduceri de preț către consumatori, fără a irita.”

Testare şi Demo

Pentru a testa aplicaţia utilizatorii companiilor pot deschide un cont până la data de 1 august 2017, pe Location Driven Advertising ©® pentru a profita atât de folosirea gratuită a platformei, până la 1 decembrie 2017, cât și de lista de Prețuri Partener, valabilă după această dată.

Ca un beneficiu suplimentar, doar pentru retaileri, logo-ul companiei va fi afișat în lista de puncte de vânzare cu oferte.

Alternativ, va fi disponibil un cont demonstrativ pentru a încerca/testa platforma. Pentru a accesa contul demo este nevoie doar de trimiterea unei cereri cu numele companiei şi al utilizatorului la adresa de e-mail office@location-driven-advertising.com,, iar ulterior se oferă acces la contul demo pentru o lună și pentru o campanie. 

O campanie se creează în 3 paşi simpli:

1. Mesaj:

2. Loc:

3. Timp:

Utilizatorii, advertiserii, retailerii, producătorii sau distribuitorii se pot înregistra în acest an pe Location Driven Advertising ©® pentru a profita atât de folosirea gratuită a platformei pentru un an cât și de lista de Prețuri Partener, valabilă după această perioadă.

Discount LocatorDiscount Locator – Contact:

Email : office@location-driven-advertising.com

Facebook RO:

https://www.facebook.com/DiscountLocatorRO/

Facebook UK:

https://www.facebook.com/DiscountLocatorUK/

Telefon RO : +40 735 585 440

Telefon UK: +44 7375 936 602

Discount Locator :

www.discount-locator.com

Location Driven Advertising pentru advertiseri:

www.location-driven-advertising.com

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *