Dedeman va construi cu partenerul său Element Invest Partners trei depozite logistice destinate închirierii

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Dedeman SRL și Element Invest Partners SRL au preluat în comun companiile Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL.

Tranzacția constă în asocierea dintre Dedeman și Element Invest Partners în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar – construirea a trei depozite logistice destinate închirierii.

DedemanDedeman, liderul naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, ce operează o rețea de 49 de magazine specializate la nivel național, a mai făcut recent câteva investiții în zona imobiliară.

Foto

Element Invest Partners desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management și deține Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL, ambele având ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară.

În urma analizei, autoritatea de concurenţă a emis o decizie de neobiecţiune, constatând faptul că operaţiunea analizată nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Dedeman

Dedeman este liderul naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, ce operează o rețea de 49 de magazine la nivel național.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *