Dedeman – pe locul 9 în topul retailerilor cu cele mai multe aparitii in media

mediaTRUST prezintă vizibilitatea in media a celor mai importanţi retaileri de pe piaţa românească, în primele trei luni ale anului 2014. Carrefour, Lidl şi eMag ocupă primele locuri în topul general al apariţiilor media. Dedeman intră în top 10, pe locul 9:

1

Top Do-it-yourself

Înfiinţat în 1992 de către doi antreprenori români, Dedeman este primul retailer de la categoria DIY în topul apariţiilor media, înregistrând 969 de menţiuni. Poziţia a doua este ocupată de Praktiker cu 904 de menţiuni, urmat de Bricostore cu 518 menţiuni. Retailer-ul austriac bauMax este pe locul patru în top cu 486 menţiuni. Hornbach a înregistrat în intervalul analizat 444 de materiale, situându-se astfel pe locul cinci în clasament.

5

În ceea ce priveşte distribuţia materialelor pe tipuri de media, din cele 30.442 de menţiuni înregistrate în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2014, aproximativ 80% au fost în mediul online. Retailerii de pe piaţa românească au înregistrat cele mai multe apariţii în mediul online (27.328 mentiuni), urmat de presa scrisă (1.773 menţiuni), televiziuni (1.170 mentiuni) şi radiouri (170 mentiuni).

Analiza a luat în calcul publicațiile tipărite şi online, posturile de radio şi TV monitorizate de mediaTRUST în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2014. Detalii privind monitorizarea sunt disponibile pe www.mediatrust.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *