Daibau, platforma online inovatoare din domeniul construcțiilor și arhitecturii, este partener media al EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

În această epocă marcată de digitalizare, soluțiile online devin tot mai importante în dezvoltarea și gestionarea proiectelor din diverse domenii. Daibau, o platformă online de referință, se remarcă prin serviciile sale inovatoare în domeniul construcțiilor și arhitecturii. Implicat și conștient de rolul său, Daibau este acum partener media de încredere în cadrul evenimentului EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, târgul profesional dedicat produselor din categoriile bricolaj, materiale de construcții, amenajări interioare, grădină si alte produse pentru casă, ce va avea loc la Universitatea Politehnica din București, în perioada 26 – 27 iunie 2024.

Daibau

Daibau este o platformă online ce conectează profesioniști din diverse domenii: specialiști și companii de construcții, renovări sau chiar suport pentru proiecte DIY (Do It Yourself), cu clienți care au nevoie de aceste servicii. Cu o interfață prietenoasă și funcționalități avansate, platforma facilitează colaborarea între potențiali clienți și companiile de profil, creând o punte transparentă  și eficientă între cerere și ofertă. Preocuparea pentru protecția mediului și sustenabilitate este clar demonstrată de platforma online, care promovează  soluții și servicii ecologice, verzi, oferite de companii de încredere.

Platforma Daibau – conexiunea online ideală dintre companii și clienții interesați

Daibau oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a căuta specialiști în construcții și companii care execută proiecte diverse, filtrând rezultatele în funcție de locație, buget și domeniu de expertiză. Acest lucru permite utilizatorilor să găsească rapid și eficient serviciile de care au nevoie. Companiile și executanții care folosesc cu succes platforma Daibau au remarcat deja mai multe avantaje: o vizibilitate extinsă, acces la proiectele potrivite, clienți interesați direct de serviciile lor

Platforma online Daibau facilitează comunicarea directă între clienți și specialiști prin intermediul unui sistem practic de utilizat. Astfel, detaliile proiectului pot fi discutate în mod transparent, iar întrebările sau nelămuririle pot fi rezolvate rapid.

Daibau pune la dispoziția potențialilor clienți un sistem de recenzii și evaluări care contribuie la construirea încrederii reale între beneficiari și specialiști. Acest aspect devine esențial în luarea unei decizii informate atunci când cauți un anume profesionist, pentru un proiect.

Profesioniștii (companii sau meseriași cu experiență îndelungată) pot posta detalii despre serviciile oferite, direct pe platformă, oferind potențialilor clienți o imagine detaliată și corectă despre lucrările anterioare. Acest aspect adaugă transparență și asigură clienții că aleg persoane calificate pentru proiectele lor.

Cei ce caută profesioniști serioși pentru a realiza anumite lucrări din domeniul construcțiilor, au la dispoziție gratuit numeroase companii, special selectate pentru a se potrivi cât mai corect cerințelor lor.

Daibau – participant la EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

Participarea Daibau la EXPO DIY 2024 – Smart Green Home subliniază angajamentul companiei în promovarea inovației și tehnologiilor inteligente în construcții și arhitectură. Prin prezența sa ca partener media, Daubau.ro oferă expozanților și vizitatorilor oportunitatea de a descoperi noile tendințe din industrie și de a se conecta cu specialiști de încredere.

Cu o viziune orientată spre viitor și inovație, Daibau se impune ca o sursă de încredere pentru cei implicați în proiecte de construcții și DIY. Participarea sa la EXPO DIY 2024 – Smart Green Home promite să aducă beneficii atât utilizatorilor platformei, cât și expozanților interesați de evoluția industriei.

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home este târgul profesional, aflat în acest an la a III-a ediție, ce va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București. Două elemente importante diferențiază EXPO DIY – Smart Green Home de celelalte evenimente expoziționale din România: caracterul B2B – un eveniment de business inchis la care participă doar profesioniștii din domeniu și B2B Meetings, platforma de tehnologie atașată evenimentului, care are rolul de a programa întâlniri de business între vizitatori și expozanți, în cele două zile ale expoziției.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *