5oferte.ro, platforma care intermediază serviciile în construcții și materialele de construcții

5oferte.ro, platforma care pune în legătură persoanele care au de făcut o lucrare de amenajare sau alte servicii de construcții și companiile-partener care pot presta aceste servicii, se relansează în acest an cu și mai mulți parteneri. În plus, în platformă există o categorie de unde meșterii sau persoanele fizice pot găsi ușor magazinele/ depozitele care vând materiale de construcții la prețuri avantajoase.

5oferte.ro

 

Platforma 5oferte.ro, un fel de marketplace al serviciilor de construcții, reduce foarte mult timpul în care un client poate găsi un furnizor de servicii de la companii locale sau naționale pentru orice tip de lucrare de construcții, în platformă fiind înscrise, în acest moment, 865 de companii partener. De asemenea, platforma ajută furnizorii de servicii să fie prezenți în mijlocul potențialilor clienți.

Platforma intermediază serviciile în construcții și materialele de construcții

Servicii de construcții – O persoană care are de efectuat o lucrare în construcții (de exemplu, o renovare apartament) va posta lucrarea sa pe platfoforma 5oferte.ro, iar aceasta va ajunge la companiile care corespund criteriilor de selectare (geografice, profil de servicii pe care le poate efectua etc).

Toate companiile care corespund criteriilor de căutare pot vedea lucrarea, însă doar primele 5 care își manifestă interesul pot oferta. Sistemul se blochează la 5 firme, astfel, persoana care a aplicat va primi 5 oferte de la 5 companii diferite pentru efectuarea lucrării respective. Mai mult, clientul poate discuta cu companiile furnizoare de servicii de construcții direct pe platformă.

Iată câteva dintre serviciile intermediate de platformă:

Materiale de construcții Aceeași metodă se aplică si pentru categoria materialelor de construcții și finisaje, diferența fiind faptul că persoana care efectuează lucrarea își poate selecta materialele dintr-o listă, iar lista va ajunge la furnizori, care o pot descărca ulterior în Excel pentru a face oferta finală.

Printre categoriile de produse disponibile pe platformă prin comercianții agreați se numără: materiale structurale și zidărie, fier construcții, ciment și adezivi, material lemnos, termoizolații, gips carton, varuri și tencuieli, lacuri și vopsele, gresie și faianță, pardoseli, parchet și dușumele, tâmplărie, sisteme de acoperiș, usi, ferestre, instalații electrice, decorațiuni interioare etc.

Înregistrarea pe platformă

Partenerii platformei 5oferte.ro – companiile furnizoare de servicii de construcții și magazinele/ depozitele cu materiale de construcții – plătesc un abonament lunar de 10 euro pentru a avea acces la toate lucrările și listele clienților care le solicită servicii. Abonamentul de 10 euro este valabil pentru companiile înscrise pe platformă până la data de 01.05.2019, după care companiile urmând să plătească un cost de 20 euro/ lună.

5Oferte.ro

Lansată în 2015, www.5oferte.ro este singura platformă din România care le oferă clienților șansa de a cere oferte de preț pentru materiale de construcții și de a obține cel mai bun preț pentru materialele de construcție. Anul acesta, platforma se relansează cu o listă și mai mare de parteneri.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Un comentariu la „5oferte.ro, platforma care intermediază serviciile în construcții și materialele de construcții”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *