4ENVIGO lansează un portal dedicat companiilor care urmăresc un rating superior ESG prin soluții de energie regenerabilă

4ENVIGO, companie specializată în servicii și soluții climatice inteligente dedicate organizațiilor care urmăresc alinierea la cerințele ESG și de decarbonizare impuse de Uniunea Europeană, anunţă lansarea unui portal destinat informării, educării şi conștientizării beneficiilor soluțiilor energetice eficiente, regenerabile și prietenoase cu mediul înconjurător.

4envigo

Noul website www.4envigo.com este doar un prim pas din strategia de modernizare a interacţiunilor ȋntre 4ENVIGO şi organizațiile interesate de adoptarea unor modele economice sustenabile, bazate pe eficiență energetică, costuri reduse și responsabilitate socială.

Ce oferă noul website?

Apărut ca răspuns la nevoia de informare a consumatorilor mari de energie din sectoare ca real estate, producție sau agricultură, despre obligațiile asumate de România privind alinierea la legislația europeană, dar și despre riscurile economice și sociale la care se pot expune prin neadoptarea unor politici ESG transparente și durabile, noul website își propune să ofere studii de caz, analize de impact și soluții climatice inteligente pentru creșterea securității și independenței energetice la nivel comercial și industrial.

Deși 2023 a fost cel mai bun an pentru energia regenerabilă din ultimul deceniu, în special pentru energia solară care a depășit deja 1.3 GW instalați, o creștere de peste 300% față de 2022 nu poate fi satisfăcătoare. România își asumă instalarea unei capacități de producție de 600 MW anual din energie solară până în 2025 și o accelerare spre 700 MW anual între 2026 și 2030.

Toți actorii din mediul public-privat și în special marii consumatori de energie trebuie să înțeleagă importanța independenței și securității energetice dincolo de creșterea competitivității afacerilor și reducerea costurilor cu energia. Noile reglementări vor reduce cota de piață a jucătorilor care nu iau urgent măsuri de aliniere la noile standarde ESG europene.“ declară Andrei Ivan, Managing Director 4ENVIGO.

4ENVIGO oferă o gamă largă de servicii, de la consultanță în dezvoltarea strategiei ESG și programe de training în sustenabilitatea mediului construit, până la soluții de proiectare, dimensionare, inginerie, achiziții, montaj, operare și mentenanță a sistemelor de generare a energiei din surse regenerabile.

4ENVIGO

4ENVIGO este o companie înființată ca răspuns la nevoia organizațiilor de a se alinia cerințelor ESG și de decarbonizare impuse de Uniunea Europeană. Cu peste 15 ani de implicare activă în cele mai sustenabile proiecte din România, 4Envigo este un one-stop-shop pentru organizații care doresc servicii complete, de la consultanță în dezvoltarea strategiei ESG și programe complexe de training în sustenabilitatea mediului construit, până la soluții de proiectare, dimensionare, inginerie, achiziții, montaj, operare, monitorizare și mentenanță a sistemelor de generare a energiei din surse regenerabile. 4ENVIGO are în portofoliu nume ca Arctic, Profi, MidTown Retail, Globalworth, Iwis, IPSO sau SanoVita și o putere instalată de peste 30,000MWh pe an, prin peste 100,000 de panouri fotovoltaice livrate spre consumatori mari din construcții, producție, agricultură și sectorul public.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *